reklama

Czas dla mamy

KASIULA WŁASNIE O TAKI MI CHODZI :) I mowie powaznie , zrob mi wycene , ja podesle zdjecie, Bylby to taki prezent na roczek :)
no to wyslij zdjecie ja przerobie w pogogramie popatrze nitek ile pojdzie itp ... fotka najlepiej dobrej jakosc i zeby ładnie buzke było widac i rozumiem czarno biale? <tzn program i tak dobierze kolory po swojemu ;-) > bo w kolorze ciezko by było dobrac no cere zeby byla naturalna

reklama
Kasiu ja mam ale bardzo rzadko używam , pewnie jakbym systematycznie kręciła to by coś dało bo te wypustki nieźle masują i trzeba się do nich przyzwyczaić , na początku może nawet boleć

Kasiu ja mam ale bardzo rzadko używam , pewnie jakbym systematycznie kręciła to by coś dało bo te wypustki nieźle masują i trzeba się do nich przyzwyczaić , na początku może nawet boleć
:)dzieki chyba zainwestuje ... poczytalam sobie na innych forach ze polecaja tez te zwykle ale zeby napełnić je w srodku manna,ryzem albo woda wtedy ciezsze :) chyba kupie i bede systematycznie krecic efekty jakie dziewczyny opisywały zmotywowały mnie :) wiec trzeba dzis sie wybrac do sklepu :)

te hula to na pociążowe brzuszki?
Mój prawie już wracad o normy , prawie... ;p a to dlatego ze bardzo mało jem, nie mam czasu, nie chce mi się zrobić, sniadanie o 12 itd. Leniuch ze mnie.

Kasia to jak już kupisz to daj znać i może się w końcu zmobilizuje , póki co to od miesiąca kręciłam ze 3 razy :zawstydzona/y:
Uleńko mi na brzuchu została tylko naciągnięta skóra której pasowałoby się pozbyć bo się już raczej nie wchłonie :sorry2: , bo wagę mam już odrobinkę mniejszą niż przed ciążą :tak:

Kasia to jak już kupisz to daj znać i może się w końcu zmobilizuje , póki co to od miesiąca kręciłam ze 3 razy :zawstydzona/y:
Uleńko mi na brzuchu została tylko naciągnięta skóra której pasowałoby się pozbyć bo się już raczej nie wchłonie :sorry2: , bo wagę mam już odrobinkę mniejszą niż przed ciążą :tak:
ja mam tak samo ... a pozatym mój maż stwierdził ze tyle kasy za hula hop :o i ze mi za 5 zł kupi w sklepie :/ eh .... :| faceci ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry