_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
npot o faktycznie tobie dużo może schodzić... bo ja bym przypuszczała że z pół oakowania tygodniowo
w smie prawie cała musisz się wysmarować....
w smie prawie cała musisz się wysmarować....Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w smie prawie cała musisz się wysmarować....no:-( dlatego dala spokoj bo to za drogo dla mnie a mamy nie bede tak naciagac....npot o faktycznie tobie dużo może schodzić... bo ja bym przypuszczała że z pół oakowania tygodniowow smie prawie cała musisz się wysmarować....

no faktycznie dobra ofertaa ja uważam że na allegro się bardziej opłaca....
NO-SCAR BLIZNY ROZSTĘPY TRĄDZIK NOSCAR 50+30 (806143454) - Aukcje internetowe Allegro

ja właśnie korzystałam z podobnej (do końca nie jestem pena czy nie z tej samej....no faktycznie dobra oferta![]()
ale ważne że pozostałe dwia miałam w sumie w cenie jednego
bo u mnie w mieście 30ml kosztuje 39.99 a 50 po 74,99
i to jeszcze na zamówienieno to faktycznie licza sobi jak za zboze....ja właśnie korzystałam z podobnej (do końca nie jestem pena czy nie z tej samej....
ale wiem że za rzesyłkę płaciłąm chyba 10zł dodatkowo...
imiałam do tego jeszcze 5 ml gratis..
ale śmiech mnie wziął jak zobaczyłam wielkość tego pudełeczka... bo jest jak korek od sokuale ważne że pozostałe dwia miałam w sumie w cenie jednego
bo u mnie w mieście 30ml kosztuje 39.99 a 50 po 74,99
i to jeszcze na zamówienie

nawet nie mów...no to faktycznie licza sobi jak za zboze....![]()