reklama

Czas dla mamy

reklama
no faktycznie dobra oferta:tak:
ja właśnie korzystałam z podobnej (do końca nie jestem pena czy nie z tej samej....
ale wiem że za rzesyłkę płaciłąm chyba 10zł dodatkowo...
imiałam do tego jeszcze 5 ml gratis..
ale śmiech mnie wziął jak zobaczyłam wielkość tego pudełeczka... bo jest jak korek od soku:-D ale ważne że pozostałe dwia miałam w sumie w cenie jednego:tak:bo u mnie w mieście 30ml kosztuje 39.99 a 50 po 74,99:szok:i to jeszcze na zamówienie

ja właśnie korzystałam z podobnej (do końca nie jestem pena czy nie z tej samej....
ale wiem że za rzesyłkę płaciłąm chyba 10zł dodatkowo...
imiałam do tego jeszcze 5 ml gratis..
ale śmiech mnie wziął jak zobaczyłam wielkość tego pudełeczka... bo jest jak korek od soku:-D ale ważne że pozostałe dwia miałam w sumie w cenie jednego:tak:bo u mnie w mieście 30ml kosztuje 39.99 a 50 po 74,99:szok:i to jeszcze na zamówienie
no to faktycznie licza sobi jak za zboze....:eek:

moja szwagierka placila za no-scar dla mnie okolo 50zl za 50ml w aptece. narazie przez to swedzenie moje odstawilam wszelkie balsamy. ale powiem wam ze na piersiach same rozstepy mi zaczely schodzic a na tylku i udach z tylu sa juz prawie niewidoczne. Zostaly mi na boczkach i na udach od srodka no i kilka na lydkach pod kolanami. Zobaczymy po urodzeniu znowu zaczne kuracje no scarem, moze pomoze. Modle sie tylko zeby sie na brzuchu nie pojawily... bo te co juz mam w zupelnosci mi wystarcza i bede miec pamiatke po ciazy do konca zycia :tak::-D

sposób na celulit:
domowe cuda:
4 łyzki kawy ( sypanej czarnej ), zalewmy wrzącą woda ( ok 1/3 kubka)...
następnie smarujemy sie tą kawą ( uda, brzuch, pupa )a nawet ramiona...
spłukujemy, normalnie sie potem myjemy, a nastepnie wcieramy jakis kosmetyk
na celulitis...( stosuje sie co 2 dzień )...
skórka jest głodziutka ...

Można dodać odrobinę oliwki. podobno świetnia wygładza.

***lub:
Kawa mielona, sól do tego, cynamonu troszkę i 2 łyżki miodu. Nacierać i spłukać.
i.....następna swietna mikstura: 2 lyzeczki cynamonu, 2 lyzeczki imbiru, 2 lyzki alkoholu, 2 lyzki rozpuszczalnej kawy, 2 lyzki oliwki, nalozyc, zawinac sie w folie, odczekac 20 minut i splukac.
Podobno kawa pobudza i miedzy innymi uwalnia tłuszcz z komórek:-D

reklama
AniaSm, a można już stosować ten peeling z kawą jak się karmi????? Ja właśnie coraz częściej myślę o kremach antycellulitowych ale nie wiem czy już mogę. W ciąży zabronili :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry