reklama

Czas dla mamy

reklama
zauwazylam ze mi zaczeły włosy wypadac nie duzo ale jednak cos
pewnie oslabione sa po porodzie.... ma ktoras mamusia tez tak ?

Mi przed ciaza strasznie wypadaly, chyba przez tutejsza sztuczna zywnosc, w ciazy mialam znow mocne wlosy, teraz z kolei strasznie mi sie przetluszczaja, mysleze po czesci dlatego, ze czesto je rekoma poprawiam, musze splesc przy kazdym karmieniu w nocy, albo moze po prostu od hormonow?
Mysle ze organizm sam w sobie dochodzi kilka miesiecy a nie kilka tyg. bo przeciez straty witamin nie da sie odbudowac w kilka dni.

Zadbana mama... hmmmm... mam spiłowane i pomalowane bezbarwnym lakierem paznokcie lewej ręki, prawą zrobię jutro. A pazury u stóp odwrotnie - prawe doprowadzone do porządku, a na lewe nie starczyło czasu. A nogi to mam chyba owłosione jak małpa, ale pewna nawet nie jestem bo dawno na nie nie patrzyłam (biorąc prysznic myślami jestem daleko od własnych nóg). :zawstydzona/y::-( Ewidentnie zaniedbana mama :sad:

no tak co do zadbania....jest prawie pierwsza, siedze przed komputerem w koszuli, nie uczesana, owlosiona i szczerze mowiac mam to gdzies...dzis dzien leniucha...rodzice pojechali dzis z samego rana wiec i tak nikt mnie nie widzi...poza tym jedna noga ciagle bujam mala bo inaczej zaraz sie budzi wiec i tak nie mam szans sie nigdzie ruszyc.....:confused2:

ja za dwa tygodnie zaplanowałam wyparawę do fryzjera. Szybką niestety, bo przerwa między karmieniami wynosi około 2 godzin, a przez te 2 godziny trzeba jeszcze tam dojść i ostrzyc Kubusia, także starczy czasu na szybkie podcięcie końcówek, bez mycia i ukłądania ale zawsze to coś. No i trzeba bedzie ufarbowac przed swiętami bo strasznie sie sprałam.

reklama
Mi wlosy tez sie bardzo przetluszczaja:zawstydzona/y: moze rzeczywiscie hormony. Ale sa mocne, geste i nie wypadają:tak::-)

A ja jutro wybieram sie na wyprawe po sklepach, SAMA na całą godzinkę:tak: ale sie ciesze jak dziecko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry