• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

reklama
zauwazylam ze mi zaczeły włosy wypadac nie duzo ale jednak cos
pewnie oslabione sa po porodzie.... ma ktoras mamusia tez tak ?

Mi przed ciaza strasznie wypadaly, chyba przez tutejsza sztuczna zywnosc, w ciazy mialam znow mocne wlosy, teraz z kolei strasznie mi sie przetluszczaja, mysleze po czesci dlatego, ze czesto je rekoma poprawiam, musze splesc przy kazdym karmieniu w nocy, albo moze po prostu od hormonow?
Mysle ze organizm sam w sobie dochodzi kilka miesiecy a nie kilka tyg. bo przeciez straty witamin nie da sie odbudowac w kilka dni.

Zadbana mama... hmmmm... mam spiłowane i pomalowane bezbarwnym lakierem paznokcie lewej ręki, prawą zrobię jutro. A pazury u stóp odwrotnie - prawe doprowadzone do porządku, a na lewe nie starczyło czasu. A nogi to mam chyba owłosione jak małpa, ale pewna nawet nie jestem bo dawno na nie nie patrzyłam (biorąc prysznic myślami jestem daleko od własnych nóg). :zawstydzona/y::-( Ewidentnie zaniedbana mama :sad:

no tak co do zadbania....jest prawie pierwsza, siedze przed komputerem w koszuli, nie uczesana, owlosiona i szczerze mowiac mam to gdzies...dzis dzien leniucha...rodzice pojechali dzis z samego rana wiec i tak nikt mnie nie widzi...poza tym jedna noga ciagle bujam mala bo inaczej zaraz sie budzi wiec i tak nie mam szans sie nigdzie ruszyc.....:confused2:

ja za dwa tygodnie zaplanowałam wyparawę do fryzjera. Szybką niestety, bo przerwa między karmieniami wynosi około 2 godzin, a przez te 2 godziny trzeba jeszcze tam dojść i ostrzyc Kubusia, także starczy czasu na szybkie podcięcie końcówek, bez mycia i ukłądania ale zawsze to coś. No i trzeba bedzie ufarbowac przed swiętami bo strasznie sie sprałam.

reklama
Mi wlosy tez sie bardzo przetluszczaja:zawstydzona/y: moze rzeczywiscie hormony. Ale sa mocne, geste i nie wypadają:tak::-)

A ja jutro wybieram sie na wyprawe po sklepach, SAMA na całą godzinkę:tak: ale sie ciesze jak dziecko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry