reklama

Czas dla mamy

ja czekam z ćwiczeniami. A znacie jakieś fajne ćwiczenia poza brzuszkami odpowiednie po porodzie?

ja stawiam na przysiady bo cwicza wszystkie miesnie, a u mnie skora zwiotczala na nogach przez ta opuchlizne i wode w organizmie... tylko czy mozna? musze poczytac...

a co do rozstepow to uzywam no scara znowu ale tylko na boczki brzucha bo tam sa czerwone, reszta znika sama razem z opuchlizna...

reklama
moje cwiczenia narazie ograniczaly sie do checi i zniesienia pilki do cwiczenia z gory na dol:zawstydzona/y: na swoje usprawiedliwienie powiem tyle, ze mala czasemzjesc nie da a co tu mowic o cwiczeniach...a jak juz jest chwila to wiadomo szybko pozmywac jakies pranie skladanie cos ogarnac zjesc wiec kiedy tu cwiczyc...??????????:eek: poniewaz troszke sie stabilizujemy licze na to ze jednak niedlugo zaczne....:tak:

a mi sie wydje ze mam przy niej bardzo dużo wolnego czasu.... :tak:
może datego że D mi pomaga i jest ze mną..
ale jakoś pranie prasowanie szybko mi idzie...
on gotuje i sprząta.... to odejmuje mi czas...
a nie ćwiczę z czystego lenistwa... no bo jak patrzę w lustro to wyglądam praktycznie jak przed ciążą

ja czekam z ćwiczeniami. A znacie jakieś fajne ćwiczenia poza brzuszkami odpowiednie po porodzie?

zamieszczałam jakieś dwa tygodnie temu linka na "waga w ciąży i po ciąży" do ćwiczeń,któe robi się jeszcze w połogu nawet :tak:
wydrukowałąm je sobie i leżą na stole... nie cwiczę co prawda, ale wczoraj poszłąm na uzupełnienie paznokci i dobrze mi z tym :-D jak mam łądne paznokcie to nie pamiętam o miekkim brzuszku.. :sorry:
dziś po południu mam bankiet i idę na niego w kostiumie sprzed ciąży - nie weszłąm tylko w jeden garnitur, reszta jest dobra :-)

Dziewczynki a ja mam pytanie odnosnie brzuszka? czy zeszla Wam juz ta brazowa krecha ktora przedzielala brzucho na pol? bo mi sie dalej trzyma i dalej ma tak intensywny kolor i zastanawiam sie kiedy zniknie... ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry