reklama

Czas dla mamy

Ilonko ja tez wkoncu ide do fryzjera (wczesniej robilam sobie sama ale teraz juz nie mam na to ani czasu ani ochoty)
Jak nie chcesz drastycznie zmieniac fryzury i nie tracic z dlugosi to sobie pocieniuj mocno i dodaj grzywke albo ja zmien! :-) Pocieniowane wlosy nie wymagaja duzej uwagi a fajnie wygladaja nawet gdy sa zmierwione po nieprzespanej nocy :tak::tak:

A sama farba sprawi ze wloski odżyją i beda fajnie wygladac :-)
myślisz, ze wystarczy jak powiem fryzjerce, ze ma pocieniować? Czy jakies szczegóły muszę podać żeby było dobrze? Pytam bo ja zwykle ze zdjęciem chodzę i pokazuję jak chcę mieć :zawstydzona/y:

reklama
myślisz, ze wystarczy jak powiem fryzjerce, ze ma pocieniować? Czy jakies szczegóły muszę podać żeby było dobrze? Pytam bo ja zwykle ze zdjęciem chodzę i pokazuję jak chcę mieć :zawstydzona/y:

Wystarczy jak powiesz ze chcesz pocieniowac, tylko okresl sie jakie ma byc najkrotsze cieniowanie zeby Ci pozniej 2 cm wlosow na gorze nie zostawily... bo wiem jak niektore "fryzjerki" podchodza do cieniowania. ;-) a ze zdjeciem tez mozesz isc, to zaden wstyd. Ja tam lubie jak klientki przynosza zdjecia, przynajmniej wiem czego dokladnie oczekuja, bo czasami mowia jedno a mysla drugie :tak:

słysząłm, ze jest super na talię ale wstyd się przyyznac ja nie umiem kręcic hula-hop :zawstydzona/y:
a wiecie co jest najlepsze? Ja pracuję w szkole i muszę prowadzić zajęcia z wfu z dzieciakami w programie jest hula-hop, a ja nie umiem :zawstydzona/y:ale oczywiście uznaję eksperta i się wymądrzam :-) (oczywiście nie pokazuję, bo by mnie rozszyfrowali by mnie raz dwa :-))

W kierunku zostania "zadbaną mamą" poczyniłam następujący krok - zapisąlam się do fryzjera na przyszły tydzień i zakupiłam farbę do wlosów. Jakis taki lekki mahoń. Ale co mam sobie zazyczyć u fryzjera to nie wiem. Mam na myśli cięcie, bo farbę to sama polozę. Nie chciałabym mocno wlosów ścinać żeby jeszcze w kucyk móc związać, ale co moge zrobić? Pewnie tylko końcówki podetnę i grzywkę i na tym się skończy jak zwykle :sorry: podobało mi się jak miałąm krótsze włosy ale nie chce mi się układać, z reszta kiedy? Takie mam teraz ni w 5 ni w 10, ani krótkie, ani długie, beznadzieja:-(

Najlepiej, tak jak mowi klaudzia, wycieniowac. Ja tez zawsze cieniuje, bo nie mam nigdy czasu (a zreszta checi tez) zeby siedziec w lazience pol dnia i ukladac. I musze miec mozliwosc spiecia w kucyk.A mam super fryzjerke, ktora potrafi mi wycieniowac tak, ze rano wystarczy szczotka przejechac, a wlosy wygladaja jak ulozone ;-) tyle ze przez ciaze cholernie sie zapuscilam i musze tez sie wybrac do fryzjera :sorry:

no własnie ja nie wiem czego chcę tym razem i nie mam żadnego upatrzonego zdjęcia :sorry: wydaje mi się, ze we wszystkim będzie mi nie tak

to juz gorzej hehe... To wez 3 zdjecia! i powiedz ze chcesz ta grzywke, to cieniowanie, i ta dlugosc :-D:-D a bedzie Ci ladnie we wszystkim napewno. Masz ladna buzie (widzialam na zdjeciach!!!!) wiec napewno co wybierzesz bedzie OK!

najlepiej mieć stałą fryzjerkę - moja zawsze obcina mnie tak samo :-D i nic nie muszę tłumaczyć ani pokazywać :-p to samo z manicurzystką :-D jestem super klientką, bo jak się przyzwyczaję, to nie wiem co by się musiało stać, żebym z kogoś zrezygnowała... raz czekałam z połamanym tipsem 2 tygodnie, bo moja pani była na uropie, a ja nikomu innem nie chciałam powierzyć mojego paznokcia :tak:

to juz gorzej hehe... To wez 3 zdjecia! i powiedz ze chcesz ta grzywke, to cieniowanie, i ta dlugosc :-D:-D a bedzie Ci ladnie we wszystkim napewno. Masz ladna buzie (widzialam na zdjeciach!!!!) wiec napewno co wybierzesz bedzie OK!
eh mila jesteś ale wątpię bym była zdowolona, bo szczerze mówiąc rzadko bywam :eek:
dobra, już nie marudzę, jakoś to będzie i już :sorry:

najlepiej mieć stałą fryzjerkę - moja zawsze obcina mnie tak samo :-D i nic nie muszę tłumaczyć ani pokazywać :-p to samo z manicurzystką :-D jestem super klientką, bo jak się przyzwyczaję, to nie wiem co by się musiało stać, żebym z kogoś zrezygnowała... raz czekałam z połamanym tipsem 2 tygodnie, bo moja pani była na uropie, a ja nikomu innem nie chciałam powierzyć mojego paznokcia :tak:
wiesz ja tez mam stała fryzjerkę i do innej bym się bała isć ale nie mam stałego pomysłu na swój wygląd i ciągle mam jakies glupie pomysły. Dobrze, ze Pani Agnieszka mnie trochę stopuje bo bym pewnie łysa chodziła :sorry: tyle, ze nie bardzo chce mi włosy obcinać za duzo, bo ja potem jęczę, ze miałam zapuszczać i zawsze jak przyjdę to ona mówi, ze moze by tak same końcówki na przeczekanie żeby wreszcie zapuścić tylko, ze ja nie znoszę tego okresu "na przeczekanie", bo wyglądam jak pomietło :eek:

wiesz ja tez mam stała fryzjerkę i do innej bym się bała isć ale nie mam stałego pomysłu na swój wygląd i ciągle mam jakies glupie pomysły. Dobrze, ze Pani Agnieszka mnie trochę stopuje bo bym pewnie łysa chodziła :sorry: tyle, ze nie bardzo chce mi włosy obcinać za duzo, bo ja potem jęczę, ze miałam zapuszczać i zawsze jak przyjdę to ona mówi, ze moze by tak same końcówki na przeczekanie żeby wreszcie zapuścić tylko, ze ja nie znoszę tego okresu "na przeczekanie", bo wyglądam jak pomietło :eek:

na przeczekanie najlepsze są upięte włosy :-D
masz mądrą fryzjerkę, może jej po prostu posłuchaj :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry