Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe oby nieeewiesz co.. lepiej niech Cię nie wyssie, bo nadal będziesz miała D, tylko niżej![]()

naprawdę znikają po tym kremie??

to mnie rozbawiłaśznam jeszcze pojecie "gwizdzace piersi", bo jak sie zdejmie stanik to gwizdna o podloge![]()

ja tezsie boje, ze bede mala takie wiszace skarpety...przed ciaza mialam D teaz ledwo sie mieszcze w DD a co bedzie przy nawale nie wiem...najgorsze jest to , ze one juz teraz sa cholernie ciezkie...

tak, naprwdę...z czego jestem zadowolona... tylko co jakieś 3-4 dni pojawiają mi się nowe więc są czerwone...a te stare nawet sprzed kilku lat zniiknęły tak to miałabym już piersi w zebrę i jeszacze testuję dodatkowo na mojej bliźnie którą mam od urodzenia na ręce... (poparzyłam się mając roczek ) i tez jaśnieje jakoś ta blizna
oooo to muszę wypróbować koniecznie może znikna te co mam po pierwszej ciąży:-):-):-):-):-)

noja niestety mam tez brzuch i boki i tyl nogi na wysokosci kolan i na piersiach po kilka...na sam brzuch sporo szlo, ale jak ktos ma mniej do smarowania jak np ty to spoko....ja mam pojemniczek 50 i 30 ml.
i powiem Ci żże zaczęłam od większego..
a zaczęłam hmmm.... z miesiąc temu??
no i mam jeszcze ponad pół opakowania... ale to dlatego że smruę same piersi.. no i tą rekę![]()