reklama

Czas dla mamy

ja tezsie boje, ze bede mala takie wiszace skarpety...przed ciaza mialam D teaz ledwo sie mieszcze w DD a co bedzie przy nawale nie wiem...najgorsze jest to , ze one juz teraz sa cholernie ciezkie...

reklama
wiesz co.. lepiej niech Cię nie wyssie, bo nadal będziesz miała D, tylko niżej :-p
hehe oby nieee:no::-D

naprawdę znikają po tym kremie??

tak, naprwdę...z czego jestem zadowolona... tylko co jakieś 3-4 dni pojawiają mi się nowe więc są czerwone...a te stare nawet sprzed kilku lat zniiknęły tak to miałabym już piersi w zebrę i jeszacze testuję dodatkowo na mojej bliźnie którą mam od urodzenia na ręce... (poparzyłam się mając roczek ) i tez jaśnieje jakoś ta blizna:-p
znam jeszcze pojecie "gwizdzace piersi", bo jak sie zdejmie stanik to gwizdna o podloge :-D
to mnie rozbawiłaś:-D

tak, naprwdę...z czego jestem zadowolona... tylko co jakieś 3-4 dni pojawiają mi się nowe więc są czerwone...a te stare nawet sprzed kilku lat zniiknęły tak to miałabym już piersi w zebrę i jeszacze testuję dodatkowo na mojej bliźnie którą mam od urodzenia na ręce... (poparzyłam się mając roczek ) i tez jaśnieje jakoś ta blizna:-p
oooo to muszę wypróbować koniecznie może znikna te co mam po pierwszej ciąży:-):-):-):-):-)

problem z no-scar jest taki, ze sloiczek ma 50 ml i strasznie szybko mi sie konczy bo mam troche tych rozstpow....jak dla mnie to opakowanie musialo by byc znacznie wieksze, mama kupila mi 2 i ma przywiesc jeszcze jeden ale nie chce jej wiecej naciagac....
w czwartek zamierzam zaowic ten bio-oil co pisala banAna bo tam jest chociaz 200 ml...i zobacze jak dziala no i jest dla mnie latwiej dostepny bo no-scar to niestety tylko w pl

ja mam pojemniczek 50 i 30 ml.
i powiem Ci żże zaczęłam od większego..
a zaczęłam hmmm.... z miesiąc temu??
no i mam jeszcze ponad pół opakowania... ale to dlatego że smruę same piersi.. no i tą rekę:-p

ja mam pojemniczek 50 i 30 ml.
i powiem Ci żże zaczęłam od większego..
a zaczęłam hmmm.... z miesiąc temu??
no i mam jeszcze ponad pół opakowania... ale to dlatego że smruę same piersi.. no i tą rekę:-p
noja niestety mam tez brzuch i boki i tyl nogi na wysokosci kolan i na piersiach po kilka...na sam brzuch sporo szlo, ale jak ktos ma mniej do smarowania jak np ty to spoko....:tak:

reklama
A jak jest cenowo z tym no-scarem? Bo na ich stronie bylo 50ml za prawie 70zl, a na allegro 30 ml juz za 23zl? Zreszta na allegro straszna rozbieznosc cen i troche zglupialam :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry