• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

dobre:-):-):-):-) masz męża marzyciela:-) mój M w życiu mi biustonosza nie kupił ale jak już to myślę że kierował by się tym co twój mąż:-):-)
:-D Mój nie miał bladego pojęcia wtedy jaki noszę rozmiar, tzn nie mógł pani w klepi pokazać dłońmi jaki rozmiar:shocked2: Niezbyt długo się wtedy spotykaliśmy.. Skąd mu do głowy przyszło żeby mi taką bieliznę kupić??? I to w takim rozmiarze?? Jakbym miała takie melony to by na metr się do mnie nie mógł zbliżyć..

reklama
:-D Mój nie miał bladego pojęcia wtedy jaki noszę rozmiar, tzn nie mógł pani w klepi pokazać dłońmi jaki rozmiar:shocked2: Niezbyt długo się wtedy spotykaliśmy.. Skąd mu do głowy przyszło żeby mi taką bieliznę kupić??? I to w takim rozmiarze?? Jakbym miała takie melony to by na metr się do mnie nie mógł zbliżyć..
dobre:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a mój M mi kupuje bieliznę, bo jak jakąś widzi na wystawie to od razu ocenia czy mu sie podoba :)) później najczęściej przy kasie jak ma zapłacić to mu mina się psuje, ale i tak jest kochany bo zawsze przynajmniej mam komplety :)) a jak mi cyce nie zmaleją to teraz będzie problem. W sumie najwięcej mam czarnych i czerwonych albo czerwono-czarnych bo to jego ulubine kolory. Białe dostałam jedne... ślubne... :))

placuszki :-D:confused2::confused2:.. miałam kolegę, który mówił na takie "psie uszy" :zawstydzona/y::-D:confused2:

znam jeszcze pojecie "gwizdzace piersi", bo jak sie zdejmie stanik to gwizdna o podloge :-D

Oj, to lepiej już placuszki:szok:
Jej! DD, to taki rozmiar istnieje?! Mój świat skończył się na B.. I mąż Ci bieliznę kupuje?? Mój zaprzestał po tym ja przed ślubem kupił mi koszulkę (w sex shopie wow), z miseczkami takiej wielkości, że na głowę mi pasowały..

:-D:-D:-D

ja nie przypuszczam, widzialam je w lustrze :crazy: te z tylu

Spojrzalam wczoraj w lustro i dostalam zawalu prawie! mam piekne 3 czerwone pregi na lewym posladku :szok::szok::szok: i jak powiedzialam to mojemu, to on mowi: " A co, nie wiedzialas o tym wczesniej? one juz sa i sa!" Cham jeden, nawet mnie nie poinformowal :wściekła/y:

oooo...to ja sobie w czwartek zamowie...:tak: bo i tak wlasnie balsam mi sie konczy i pewnie jest raczej wydajny bo przewaznie takie olejkowe kosmetyki to sa bardziej wydajne niz kremy czy balsamy...:tak:
dziekowac:tak:;-)

ja mala buteleczke bio-oil (60ml) zuzylam w 2 tyg. smarowalam tylek, uda piersi, i lydki do polowy, wiec jest srednio wydajny... ale placilam 8 funtow za mala butelke wiec za wieksza 10 to sie bardzoooo oplaca :tak::tak::tak:

Spojrzalam wczoraj w lustro i dostalam zawalu prawie! mam piekne 3 czerwone pregi na lewym posladku :szok::szok::szok: i jak powiedzialam to mojemu, to on mowi: " A co, nie wiedzialas o tym wczesniej? one juz sa i sa!" Cham jeden, nawet mnie nie poinformowal :wściekła/y:

3? :eek::eek::eek::confused2::confused2: ja mam z 300!!!!!

kurcze na brzuchu do tej pory zero rozstepów na pośladkach delikatne i mało widoczne, za to moje piersi............... :szok: szkoda gadać..............
Fajnie bo biust mi się zaokraglił, powiekszył, ale te pręgi po prostu załamka............ Jakiś krem chyba muszę sobie sprawić........Mam nadzieję, nie zostanę z tymi pręgami i że biust po karmieniu nadal będzie jędrny- ale mam marzenia hehehehheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D

3? :eek::eek::eek::confused2::confused2: ja mam z 300!!!!!

3 na samym tylku, reszty nie licze, ale 300 to byloby malo :-D

Wiewiora nie chce Cie zalamywac, ale moje piersi sa straszne po pierwszej ciazy, a karmienie jeszcze pogorszylo sprawe, a teraz to wogole nie wiem co bedzie :no: I tak jak na brzuchu zbladly i zrobily sie biale, to na piersiach dalej sa sine, a same piersi to kolo jedrnych nie lezaly....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry