Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i ja zaczynam chodzic w obcasach :d od nowa sie ucze hehehNo z obcasami to naperwno, ale ja odkad mamuska jestem to zadko mi sie zdarza w takowych chodzica co do tych a majteczek to wierz mi, ze to porazka, wyszczupli ci brzuch,ale wypchnie tluszczyk gora i czlowiek wyglada jakby mial cycki na plecach
lepiej juz gorset
![]()
no cóóż u mnie wyszczuplające figi sa na pożadku dziennym (chyba, ze upały to trudno tłuszcz się wylewa, nikt mnie w upal nie zmusi tego dziadostwa nalozyc. Rurek to i ja nie ząlóżę, bo mam z aduże brzucho i dupe a nogi w mare i będę wyglądąla jak dynia an kiju.Z krótkim żakietem też jest taki problem, że ja wcięcia w talii nie mam zupełnie (w pasie tyle samo co w biuście) więc tez troszkę średnio.Karolina spróbuj kiedyś założyć rurki i buty na wysokim obcasie wierz mi że będziesz wyglądac super ja wiem że dziewczyny macie opory ale obcas+ spodnie rurki to da ze 2 rozmiary mniej
co do żakietu to ja myślę że taki krótki będzie super wyglądał zawsze można cos takiego załozyć
FIGI WYSZCZUPLAJĄCE WYSOKIE 3 KOLORY roz XXXL (1182420241) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Gosia pewnie że mogą co do torebki to taka by była najlepsza
TOREBKA KOPERTOWKA LISTONOSZKA KOPERTOWKI TOREBKI (1173097065) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ale myslę że coś takiego też by mogło być (przynajmniej coś pomiesci):-)
http://moda.allegro.pl/item1182128573_modna_torba_torebka_kuferek_torebki_damskie.htmlm
te różowe buty to nie za kolorowo by było, sukienka ładna taka dziewczęca a jak byś chciała różowe buciki to góra najlepiej czarna
kilolek espadryle i koniecznie marynarska bluzeczka i białe gacie suuuuper będzie:-):-)
etna tam są wymiary pomierz się dokładnie i będziesz wiedzieć, tego typu bluzki widziałam w H&M bądź C&A :-)
ja mam takie pod same cycki,zwykle takie. ale mam i taki gorset elastyczny, tylko on to mordęga strasznaNo z obcasami to naperwno, ale ja odkad mamuska jestem to zadko mi sie zdarza w takowych chodzica co do tych a majteczek to wierz mi, ze to porazka, wyszczupli ci brzuch,ale wypchnie tluszczyk gora i czlowiek wyglada jakby mial cycki na plecach
lepiej juz gorset
![]()
Gosia do ORSAY'A sobie wstąp na pewno coś znajdziesz:-)Aga moj M stwierdzil ze roz na chrzest odpada wiec musisz mi jak mozesz nowy zestaw stworzyc:-)
Gosia do ORSAY'A sobie wstąp na pewno coś znajdziesz:-)
no dobra to może coś takiego:bylam i byla bida z nedza:-(