reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

No z obcasami to naperwno, ale ja odkad mamuska jestem to zadko mi sie zdarza w takowych chodzic :-D a co do tych a majteczek to wierz mi, ze to porazka, wyszczupli ci brzuch,ale wypchnie tluszczyk gora i czlowiek wyglada jakby mial cycki na plecach:sorry: lepiej juz gorset :tak:

reklama
No z obcasami to naperwno, ale ja odkad mamuska jestem to zadko mi sie zdarza w takowych chodzic :-D a co do tych a majteczek to wierz mi, ze to porazka, wyszczupli ci brzuch,ale wypchnie tluszczyk gora i czlowiek wyglada jakby mial cycki na plecach:sorry: lepiej juz gorset :tak:
no i ja zaczynam chodzic w obcasach :d od nowa sie ucze heheh :D:D:D a co do majtek to widzialam takie ale do samych cyckow :!! :) i mysle ze tamte by były fajne :)

Karolina spróbuj kiedyś założyć rurki i buty na wysokim obcasie wierz mi że będziesz wyglądac super ja wiem że dziewczyny macie opory ale obcas+ spodnie rurki to da ze 2 rozmiary mniej
co do żakietu to ja myślę że taki krótki będzie super wyglądał zawsze można cos takiego załozyć
FIGI WYSZCZUPLAJĄCE WYSOKIE 3 KOLORY roz XXXL (1182420241) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Gosia pewnie że mogą co do torebki to taka by była najlepsza
TOREBKA KOPERTOWKA LISTONOSZKA KOPERTOWKI TOREBKI (1173097065) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ale myslę że coś takiego też by mogło być (przynajmniej coś pomiesci):-)
http://moda.allegro.pl/item1182128573_modna_torba_torebka_kuferek_torebki_damskie.htmlm

te różowe buty to nie za kolorowo by było, sukienka ładna taka dziewczęca a jak byś chciała różowe buciki to góra najlepiej czarna

kilolek espadryle i koniecznie marynarska bluzeczka i białe gacie suuuuper będzie:-):-)

etna tam są wymiary pomierz się dokładnie i będziesz wiedzieć, tego typu bluzki widziałam w H&M bądź C&A :-)
no cóóż u mnie wyszczuplające figi sa na pożadku dziennym (chyba, ze upały to trudno tłuszcz się wylewa, nikt mnie w upal nie zmusi tego dziadostwa nalozyc. Rurek to i ja nie ząlóżę, bo mam z aduże brzucho i dupe a nogi w mare i będę wyglądąla jak dynia an kiju.Z krótkim żakietem też jest taki problem, że ja wcięcia w talii nie mam zupełnie (w pasie tyle samo co w biuście) więc tez troszkę średnio.
Bo własnie te ciuchy super nawet na rzmiar 46 pod warunkiem, ze koś ma jako taka figurę, a ja wyglądam jak ciężąrna, bo mam wilgaśny brzuch, więc w większości wyglądam groteskowo, nie mówiąc już o tym, ze nic sie nie dopina

ja mam takie pod same cycki,zwykle takie. ale mam i taki gorset elastyczny, tylko on to mordęga straszna

ja na slubie maialam gorset, jak go sciagnelam to mialam siniak z jednej strony, ale czego sie nie robi zeby ladnie wygladac ten jeden raz :-) chociaz bylam szczescliwa jak juz moglam sie rozpakowac z tych gorsetow, sukienek itp:-) ja nie mam gaci tylko taki gorsecik pod cycki wlasnie to i czasem sie wcisne jak chce dobrze wygladac :-)

bylam i byla bida z nedza:-(
no dobra to może coś takiego:

sukienka
moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
/item1175807309_extra_bezowa_olowkowa_princeska_36_42_tu_r_36.html

buty

1. BEŻ / NUDE / PEEP TOE /ĆWIEKI / SEXY r.39 (1190898909) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

2. gdybyś jednak się szpilki zdecydowała to te są super ANNE MICHELLE SATYNOWE PLATFORMY brązowe TooBeeShoes cena 159.00 PLN

bransoletka
#BR-034 Drewniana Bransoletka. Klasyczna Afryka ! (1185494489) - Aukcje internetowe Allegro

kolczyki

wyjątkowe kolczyki wiszące okazja!!! 3zł (1182419461) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia mi z butów to się na elegancko tylko szpilki podobają więc ciężko mi jakoś inne wybrać; a u was we Wrocławiu tylko jeden Orsay jest?? bo wiesz zauważyłam że sklepy się różnią kolekcjami, ja tam zawsze coś znajdę

reklama
Do góry