reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Mi jest co drugi dzien niedobrze, zwlaszcza wieczorami Ogolnie czuje sie bardzo slaba. Wczesnie chodze spac i niestety wczesnie sie budze a potem rozmyslam ;-). Mam problemy z trawieniem i chyba uczulenie na kazdy dezodorant ( powiekszone wezly chlonne, po dezodorancie pogarsza sie). Ciezko mi uzywac kosmetykow bo kazdy mi strasznie smierdzi ;-). Ja we wtorek lece do endokrynologa a potem juz z gorki.
Mry albo moze skora zrobila sie wysuszona albo rozciaga sie ;-) Moze byc tez alergia np. na kurz.

reklama
U mnie objawy też się zmniejszyły. Mdłości dzisiaj nie mam. Piersi tylko trochę bolą, ale urosły bardzo.

Ja nawet ściągnęłam opaski ;) faktycznie lepiej choć wieczorami często czuje się jakbym coś piła :o
Miałyście odbarwienia skóry w ciąży?

Ja nie miałam odbarwień a w ciąży chodziłam całe wakacje (rodziłam we wrześniu). Oczywiście nie wystawiałam się na słońce w tym czasie ;) to chyba zależy od indywidualnych predyspozycji. Tak samo jak rozstępy - ja nie mam po ciąży żadnego ale smarowałam się Mustelą od 3 miesiąca. Teraz też muszę kupić bo brzuch już pokaźny.

Pochwalę się.

Załączniki

• 1447614497625.jpg
    1447614497625.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 72
Ja odbarwien też nie miałam i też rodziłam we wrześniu. Ale niestety Rozstępy mam :-(

Odbarwienia mnie na szczęście ominęły ale rozstępy już niestety nie. Mimo mustelli, olejków i innych szamanskich sposobów.
Objawów u mnie brak, może tylko wrażliwość na zapachy jakby wieksza. No i sutki mi zaczynają ciemniec :) Na szczęście biust nie rośnie, w pierwszej ciąży już kupowałam większe staniki.
Za to brzuch mam już niezły: dziś na pobraniu krwi pielęgniarki pytały o płeć ;)

reklama
Do góry