1016lew
Fanka BB :)
Nikt tu nie jest lekarzem, może to być rwa kulszowa albo cokolwiek innegoPonawiam. Dziewczyny ból pośladka, uciskanie we wczesnej ciąży to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nikt tu nie jest lekarzem, może to być rwa kulszowa albo cokolwiek innegoPonawiam. Dziewczyny ból pośladka, uciskanie we wczesnej ciąży to normalne?
Podziwiam, musisz być naprawdę cierpliwą osobą by wytrzymać tyle czasu. U mnie to nie przejdzie, nawet jeśli ja bym jakoś wytrzymała dłużej poczekać to mój pewnie i tak by wszystkich poinformował [emoji85][emoji23]
W środę mam planTo testuj!
W środę mam plan
GratulacjeCześć Dziewczynyu mnie wczoraj dzień terminu @ i test pozytywny ❤ dzwoniłam do lekarza i z racji tego że był to cykl stymulowany wizytę mam już w środę (4+4)aby kontrolować przyrost bety. Mam nadzieję że będzie ok
![]()
Chyba bardziej siebieChcesz trzymać nas w niepewności aż do środy? [emoji85]
Gratuluje! Piękne kreseczkiCześć Dziewczynyu mnie wczoraj dzień terminu @ i test pozytywny
dzwoniłam do lekarza i z racji tego że był to cykl stymulowany wizytę mam już w środę (4+4)aby kontrolować przyrost bety. Mam nadzieję że będzie ok
![]()
Rodziców jak będzie serduszko, a babcie czy znajomych chwilę później, ale pewnie długo nie wytrzymam [emoji14]Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?