reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Baśka, wytrwałości zyczę. U mnie Stas tez był długo maminy. Teraz mogę chłopców zostawić, ale za to bardzo często jak jestem to walcza o mnie. Jak teraz chcę czasem po południu sama poleżeć, bo brzucho ciązy, to cięzko się opędzić od chłopców. Natychmiast chcą ze mną, co jest oczywiscie miłe, ale kopniaków i szturchańców zawsze troche dostae. Oczywiście same z miłości ;-)

Fusiku, żadnych złotych rad na razie ;-) Moje trzecie siedzi na razie grzecznie w brzuchu. Dopiero jak sie wykluje to będzie sajgon :-D
A tak poważnie, to zauważcie, że oboje z Marcinem pracujemy na pół etatu i własciwie wszystkim dzielimy się po połowie.
Mam też do pomocy nianię i tatę Marcina na codzień i do tego pozostałych dziadków jakby co. Nie mam co narzekać.

reklama
Mamoot, u mnie jest tak samo - jak tylko położę się na łóżko od razu zlatuje się szarańcza na "pikolenie i skliwotki", jak my to nazywamy ;-)

a ja na razie nie mam szans się połozyć przy Bartku, dziewczyny on jest wszędzie!!! taborecik w rękę i heja....wszystkie stoly, blaty parapety jego:( może jeszcze ze 2 lata i będzie lepiej...

:-) jak byłam w ciąży to zabawą było obijanie się o brzuszek " bo tak fajnie się obijam jak na poduszce :-) "
a teraz Junior się czasami lubi poprzytulać :-), a jak rano leze z Ula w łóżku i przyjdzie Junior to musi leżeć na mnie, aby lepiej / bliżej niż Ula :-)

reklama
Do góry