reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja 5th avenue Elisabeth Arden- od strasznie dawna. Mój brat się rzucił, i z okazji urodzin, imienin i zmiany pracy chciał mi kupić perfumy, i pyta, co chcę, ja mu na to, że 5th avenue, bo mi się kończy- a on: "ty stara konserwo, ile lat można tych samych perfum używać!" :-) milutki, co? no ale teraz, jak mi się skończy, to chyba kupię Armani Mania, ostatnio mi się spodobał ten zapach.

Ja mam kilka perfumow w szafce-np.Cacharel(ktory mam juz dwa lata i jeszcze prawie caly)Lacoste,krory jest dosc fajny bo taki swiezy,na lato,i Puma-tego nie wiem po co kupilam:-D no i ochydny prezent od tesciowej-Angel-nienawidze takich slodkosci...mdli mnie na jego zapach...nawet kropli nie uzylam:-D Ale teraz chce kupic sobie jakies dwa perfumiki inne jak dotychczas...cos "swiezego"...

No właśnie ja też chcę coś takiego letniego. Jak wyniuchacie coś fajnego to dajcie znać ;-)

ja lubie świeże zapachy, niestety nie używam żadnych, bo mnie od perfum czesto boli głowa. Pare razy robiłam podejscie w perfumerii by cos sobie wybrac, niestety za kazdym razem wychodziłam z bólem głowy :-:)wściekła/y:
a najgorszy koszmar dla mnie to jak w kinie usiądzie koło mnie jakiś mocno pachnący człowiek, jeszcze nie daj Boże jakieś słodkie duszące perfumy ,koszmar, od razu przechodzi mi ochota na film, siedzę z nosem w popkornie, a i tak wieczór mam z głowy. Musze sobie w końcu zrobić badania na co jestem uczulona, może to da sie wyleczyć....:-(

Faktycznie Irma - lepiej podpytac lekarza co to..moja mama ma tak, ze jak za duszace perfumy - to ją boli głowa, a mnie mdli i jak kilka lat w stecz byłam na stazu w banku - siedziałam w pokoju z babką, która "pachniała" mega mocno-----------(bardzo charakterystyczny, ciężki zapcha-)siedzec z nia w pokoju to była kara dla kazdego- a babka bardzo fajna;-)

ja jednak do perfumerii wczoraj nie doszłam - wypusciłysmy sie z Małą na miastko- kupim torebkę, jeansy małej, i taką tunikę-----------ale zmokłam potwornie!!!!!!!!!!mimo parasolki- mała cały czas spała:-D:-D........tragedia- buty, spodnie - mokre- włosy ułożone- strąki!.......wróciłam zmarznieta, mokra i głodna................
dzis ide z meżem na zakupy poki co nie pada..............mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma:angry::angry::angry:

Tragedia dziewczyny mówie Wam - tragedia ta Anglia- byłam tu dwa razy wakacje 2005 (miesiac), 2006-grudzien (3-tyg) .....siostra jest tu ponad 2 lata i jeszcze takich opadów tu nie było- codziennie praktycznie od miesiaca leje---------non stop!
maj był piękny poczatek czerwca- a po 10-tym -----kicha..a juz nawet opalałam sie- dobrze, ze na małłej urodzinki pogoda była i ten grill wypalił:tak:no, ale na 100% 2.08.2007- rano:-D-jedziemy do Polski!

ale sie rozpisałam:-p-- szalenstwa zakupowe- hmmm- paliwo trzeba kupic, zabukowac eurotunel:-D:-D- wiec lekko z pogoda zboczyłam z tematu:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Rusałko - co za różnica ;) w końcu zaczęłaś o perfumach
Ja tez Mademoiselle jak Cicha, oprócz tego Cool Water a ostatnio mi podpasował Amor amor Cacharela. Cięższe to czasem na szczególne okazje - mam w łazience Cinema ale stoi od 2 lat a moze z 1/3 zużyta...

reklama
No właśnie ja też jestem tradycjonalistka. Od zawsze coco i to to zwykłe czarne, ale juz czas na zmiane tylko mi sie nic nie podoba.:eek:

Do góry