reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
:szok:Ja to prawie wszędzie jestem w czołówce:szok:No ale tak to jest jak się pracuje i naparza z pracy:-D:-D:-DJakbym siedziała z Mikusiem w domu, to na pewno byłabym niżej w zestawieniach (tak sobie tłumaczę ;-))

Mamoot, wiem ze zabrzmi to dramatycznie, ale chyba nie jest az tak... Jestem na zwolnieniu, bo w ubieglym tygodniu zaslablam w pracy, poszlam do lekarza, ktory mi kazal zrobic ekg, nie podobalo mu sie do konca, dostalam lekarstwa, skierowania na badania i zwolnienie "zeby odpoczac od zycia"... wiec odpoczywam ;) do wczoraj na weselu w Bydgoszczy, od dzisiaj na wsi nad Narwia ;)

Pati, ja Cie kobieto podziwiam, ze siedzisz w domu i masz czas na stukanie na forum... mi to jakos, cholerka, nie idzie ;) Ale moze ja malo zorganizowana jestem......

Dzieki Kasia :-D Siedzimy sobie wlasnie w domku nad rzeka, Mateusz spi po calym dniu na swiezym powietrzu, a my popijamy herbatke i nam dobrze :-D:-D:-D (Ps. a na wyjazdowym weselu tez bylo fajnie - spotkalismy sie z super ludzmi, spedzilismy miluuutko czas i w ogole jakis taki udany wyjazd :-D)

Heatherku, to ja się o Ciebie (prawie) nie martwię skoro sobie spokojnie odpoczywasz (ale zabrzmiało naprawdę poważnie!). Cieszę się, że masz za to małe wakacje. Odpoczywaj i kuruj się. I bez takich numerów proszę uprzejmie.;-)
A tak się właśnie zastanawiałam dlaczego jakoś się nie odzywacie spacerowo. Bo zupełnie zapomniałam o tym weselu. My też mieliśmy aktywny weekend, choć bez wyjazdów.

A Narwi zazdroszczę. Musi być tam cudnie o tej porze. Na pocieszenie sobie powiem, że być może na najbliższy weekend wybierzemy się na Mazury.:-)

reklama
Do góry