reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusałko trzymam kciuki:tak:
A co do kosmetyków to ja używam z serii Nivea Visage jeśli chodzi o pielęgnację skóry a perfumy kupił mi mąż na promie jak ze Szwecji na weekend do domku wpadł i są to Cool Water Wave Davidoff

reklama
Dorcia napewno cie przyjma:-):tak::tak:

ja od przyszlego roku jak mloda pojdzie do przedszkola tez bede chodzila na kurs-taki od poniedzialku do piatku od 9,00 -ok16,00 Mam zamiar wreszcie zaczac szprechac bo inaczej nigdy tu sie nie zaklimatyzuje...

Sylwia ja tez myslalam o adopcji-ale jak powiedzialam o tym adama rodzinie to spojzeli na mnie jak na debilke i tym samym dali mi do zrozumienia ze takiego wnuka to by chyba nie pokochali...Z reszta nawet pomysl odwiedzin i zabierania takich dzieci nie pochwalili...Nie mam robic im nadziei...:-(

Pati a jak Adam sie na to zapatruje?

Bo jeśli on jest za to nie widze przeszkód

A moze pochwalicie się jeszcze jakich kremów do paszczy uzywacie? mi sie wszystko pokończyo i teraz szukam inspiracji

Wiesz Adam to jeszcze jak z nim rozmawiam to mowi ze oki...ale hmmmw sumie to wolalby swoje...

Co do kremow to wlasnie kupilam w aptece "Dermedic" chyba tak sie pisze(zerknelabym ale kupilam i gdzies gleboko schowalam i do teraz znajsc go nie moge)-mialam go juz raz i dobrze mi przypasowal...wlasnie pani w Spa polecila by kupowac kremy w aptece...i wlasnie ten mi zaproponowala...Ostatnio mialam Helene Rubinsteinale opakowanie wywalilam i oprocz nazwy marki nic nie wiem:baffled:Dobrze tez mi sluzyl z firmy Lancome...Ale Sylwia najlepiej zanim kupisz krem to popros o kilka probek w aptece badz w sklepie kosmetycznym bo czesto mozna sie przejechac...Moja tesciowa kupila sobie krem za 70euro i totalnie jej nie sluzy a w dodatku zostawia taka nieprzyjemna ,klejaca powloke...

Rusałko trzymam kciuki

Sylwia gratulacje dla kolegi, :tak::-) a te dziewczynki to siostrzyczki?? czy od razu starał się o adopcję 2 dzieci?? A co do adopcji to parę lat temu moja kuzynka chciała otworzyć rodzinny dom dziecka, niestety w gminie w której mieszka powiedzieli że nie wspierają tego typu działalności i jakoś nic z tego jej nie wyszło. :no:

a co do kremów to ostatnio mi podpasował Estee Lauder "Hydra complete" :-) lubię też kosmetyki nivea i l'oreal:-)

byłam w college - mam czekac do czwarku..ide jeszcze do innego na liste rezerwowych sie zapisze:-p

co do kremu - nive visage yang, a teraz obecnie z avonu rewitalizujacy..ale tez jestem przed zakupem jakiegos dobrego na noc..moze maseczka jakas?:sorry2:

ja tez avon anew retroactive, seria przeciwko pierwszym oznakom starzenia 25+, ale te oznaki to u mnie chyba już nie pierwsze :( kremy to zmieniam od czasu do czasu, ale żel do mycia twarzy od kilku lat koniecznie anew z kapsułkami tlenowymi - po każdym innym ciągnie mi się skóra na twarzy a ten jest super i swietnie zmywa makijaż, nie muszę już żadnego mleczka używać

Wlasnie-a czym zmywacie makijaze?Bo po mleczkach najczesciej szczypia mnie oczy-jedyne Lancome mi pasuje,a tak to dwu-fazowe uzywam.Np.Loreal lub Helena Rubinstein...

reklama
Ja mam ogólnie wielki problem z kosmetykami do twarzy bo reaguję odrazu uczuleniem na większość kosmetyków. Teraz podpasowała mi cała seria Nivea Visage dla cery wrażliwej i tego się trzymam

Do góry