reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Yasmin - dzieła piekne..Musze poszukac w necie przepisu na mase solna..chyba, ze ktos mi tak na goraco zapoda..to my z Klaudia tez tak sie pobawimy:dry:...?

reklama
Rusałko wiem ze bierze się taką samą ilosć mąki i soli i dodaje wodę w takiej ilości zeby utworzyła się masa. Proporcji dokładnych nie podam bo nie wiem:-D
A ja dziś idę do kumpeli na domowe winko własnej roboty:-p

Musisz Rusałko sięgnąć gdzieś dalej bo wiem ze niektórzy zapiekają a niektórzy suszą normalnie na powietrzu. Podobno zależy to od dodatków do masy

Ania winko domowej roboty jest the best...Moj dziadek robi przepyszne...
A ostatnio bylam o ciotki(siostra mojej babci) i onaá ze swoim przyjacielem robia wysmienite alkohole...likiery,wina,martini i wiele innych -poprostu rewelacja...

Yasmin, cudeńka robisz! Tak cos czułam, że Ty koty lubisz :-D

Dziewczyny, czy nie przypomina to Wam Stokrotki? Ciekawe co u niej i u Zosi?

Ojj Stokrotki dawno nie bylo...A tak bym zobaczyla slodka Zosienkie...:tak:
Pamietam ze nasza Stokrocia chciala losowo wybranym 4 osobom wyslac swoje cudne aniolki-dostala je ktoras????????????

BYNAJMNIEJ NIE JA:no: A też bym coś o Zosi usłyszała i zobaczyła jaka z niej ślicznotka teraz:tak:
Ale się opiłam winkiem:-pMówię wam:-DDobrze że męża brat podjechał po mnie bo nie wiem jak bym do domu doszła;-):-DAle tak serio to takie domowe winko jest super i ma niezłego kopa:szok::-D

reklama
Do góry