reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no to chyba już takie nasze maluchy są sprytne w tym wieku - Karol tez ma obcykane okolice - przede wszystkim place zabaw ze zjeżdżalniami :)

reklama
Mamoot w sumie potrzebny i wystarczajacy jest jeden ale chcielismy, zeby maluchy byly wpisane w rejestr zarowno w Polsce jak i w Belgii i mialy obydwa obywatelstwa (a jak sie beda musialy jakiegos zrzec to niech same wybiora. W sumie wystarczalo by pewnie wpisac je w akta ale, ze paszport kosztuje tu niewiele to przy okazji je zrobilismy. Beda mialy na pamiatke jak dorosna;-):-)

Cicha, tak wlasnie myslalam.
Pati:-D:-D:-D:-D

A ja bylam dzis na usg - chyba juz ostatnim - i maluszek wazy 2960 g. Ale jak bedzie mial taka tendencje jak Wojciaszek, to okaze sie, ze w koncu i tak 4 kg (albo wiecej) kochanego cialka bedzie.

A ja dzisiaj zmykam na uczelnie z podaniem o reaktywacje na dzien obrony, wczoraj promotorka podpisala prace i teraz bede czekac na wyrok dziekana;-)

Powodzenia ELL!

u nas z orientacja tez super i mała nieraz musze "oszukiwac" i np. isc inna strona- gdy spiesze sie do domu..by nie przejsc przez park..bo tak dzieci..plac zabaw i zaraz jak tylko jestem w okolicy chce wyłazic i do dzieci mamooo

co do paszportów- Klaudia ma narazie jeden paszport jeden dowód osobisty:-)

Pati, aparatko!:-D:-D:-D
Miki też świetnie w terenie obeznany:tak:
Mamootku, fajnie, że wszystko O.K. Teraz to już w tłuszczyk obrasta. Pewnie też będzie miał takie słodkie pychy jak Wojciach:tak:I na jakim imieniu stanęło?
Ell, powodzenia!

Mamociku mnie tez na ostatnim USG mówili ze około 3kg Wojtus waży a potem sie okazało ze 4300 kochanego cialka:-)

Ell powodzenia i trzymamy kciuki:tak:

U nas z orientacja tez dobrze - najlepiej zna drogę do swojego przyjaciela Wojtka:-) ostatnio przywitał swojego kumpla takim tekstem (dwa dni się nie widzieli) :
Kolego superancko ze jesteś steskniłem się :-D:-D:-D:-D

Sylwia, ja przeglądałam usg Wojtka i w 39 tyg. miał 3500 g, a urodził się 4240 g. Ja tam w te usg nie wierzę. Pewnie znów będzie waga ciężka.:-)

Kasiu, co do imienia jeszcze nie stanęło ;-) Nie wiem czemu jakoś ja się ociągam z pojęciem ostatecznej decyzji. Bo właściwie Marcin cały czas mówi: "No jak to jakie imię, Staś i na drugie Krzysztof" (po pradziadku i po dziadku). I czuję, że na tym się skończy.

Ell, powodzenia!

reklama
Byliśmy wczoraj na imprezie u koleżanki. No i Wojciaszek był z nami, bo zupełnie nie mieliśmy go z kim zostawić. No i muszę przyznać, że zachowywał się świetnie. Po pierwsze wytrwał do 23.00, bawił się ładnie, w ogóle nie przeszkadzało mu, że jest tłum ludzi. Wybierał sobie jakąś "ciotkę", brał ją za rękę i oprowadzał po mieszkaniu.:-)
Oczywiście w samochodzie zasnął. I to pierwszy raz mu się zdarzyło, że zasnął tak mocno, że położyliśmy go spać na brudasa. Bo by się chyba w wannie nie obudził.:-D

Do góry