reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Jesli chodzi o to to kiedys było tam mniej mozliwosci teraz jest mnóstwo zobaczymy jak sie nie uda to nie i juz:-D ale takie tłuki to robią i "czesza kase ze czemu ja nie?
Do salonu chetnie wpadne:-D

reklama
i ja do salonu chetnie sie wybiore
mam nadzieje ze beda jakies znizki......
"orzeszek" fajnie mowicie na kolezanke, wiecie ja zawsze bylam najmniejsza...nawet jak mialam komunie to stalam w pierwszym rzedzie pierwsza
zawsze bylam w pierwsza(ale nie w nauce:no: )
nosze wysokie obcasy i czuje sie troche wieksza.......uwielbiam obcasy......
wyobrazcie jak ja wygladam przy mezu on ma 184cm wzrostu a ja 155
niektorzy pytaja sie czy nie jestem jego mlodsza siostra:wściekła/y:

aaa w piatek ide na slub i weselich mojego starszego brata:) wreszcie sie zdecydowali.....maja juz prawie dwuletnia core.....

a tu KApi i Olija(oliwia)

Ostatnia edycja:
jakie dwa słodkie golasy!!!:tak:

a ja tez kminie sobie interesik co by miec zajecie po powrocie do PL..i juz kilka pomysłów mam..teraz dobry biznes plan i bede działac...:-D

Pati owteiraj salon otwieraj!:tak:wpadne do Ciebie na odnowe biologiczna:cool2:

ja porobiłam sobie kursy- wizaz i kurs stylizacji paznokci...popracowałam troszke, tak dodatkowo- ale narazie jakos czasu brak..ciagle w rozjazdach wiec juz sie nie ogłaszam:baffled:

nie- nie tajemnica...ale lepiej nie zapeszac;-)..ale własny dom daje duze mozliwosci :-):tak:..i jesli sie zdecydujemy po powrocie do Pl...to interesik rodzinny rozkrecimy:-pprowadzilismy juz hurtownie kosmetyczna...+sprzedaz katalogowa...wiec doswiadczenie mamy;-)..
a myslimy o dzałalnosci handlowo-usługowej ...niekoniecznie w dziedzinie kosmetyków;-)

Fajne golaski - przytulaski:) Parisienne, u Was taka sama różnica wzrostu jak u nas:) Ja mam 164cm, a mąż 193:) A do tego ja nie lubię wysokich obcasów...

reklama
Do góry