reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja dzis wysłałam moich dwóch łobuzów na wycieczke rowerową...m.in. kaczuszki nakarmic itd...odpoczęłam..a teraz czekam na nich z utęsknieniem!:-D

Moi tez zabrali sie niewiadomo ale dokad...jeszcze nie dzwonilam...niech mysla ze jeszcze spie :-D I zawsze jak gdzies razem ide to wtedy taka steskniona jestem :-)
Uwiebiam miec tak chociaz dwie godzinki dla siebie...

My dzis zaczelismy szukac czegos na sylwestra...postanowilismy ze w tym roku zostajemy w domu i wigilie robimy z naszymi znajomymi tymi co z nami byli na wakacjach... Adam powiedzial ze ma juz dosyc jezdzenia do polski,znowu tydzien "zwiedzania rodziny",kupa prezentow bo wiadomo troche tej rodziny tam mam..Na poczatku nie chciaam tego slyszec ale w koncu nie moze isc ciagle za moim nosem...wiec za to co oszczedzimy chcemy jechac gdzies na sylwestra..Patrzelismy na Dubaj...ale zaraz nam sie odechcialo :-D sam lot od osoby 1200 euro plus najtanszy hotel 150 euro -niezle co... No,ale cos napewno wynajdziemy...na 3-4 dni chcemy leciec badz jechac autem...wolelibysmy w sloneczko,ale nie musi byc to koniecznoscia...oczywiscie w swieta czworce pojedziemy a mloda do babci :-)

A Wy juz jakies plany macie laski?

Pati ja jak co roku obiecuje sobie, że będzie sala, suknia itd...a potem spędzam sylwka u rodziny lub znajomych..hm chyba zaczne meczyc o to męża:tak:

A ja szczerze bylam ostatnio na zwyklej dyskotece i bylo super...te bale mnie jakos juz mecza...suknia,fryz,schudnac:-D i jeszcze stres zeby nie byc wbita w ta sama suknie co ktos inny:-D Tym razem chcemy cos innego...przy okazji imprezy zwiedzic cos itd :-) No i im blizej tej imprezy tym ceny wieksze i wybor miejszy a niby jezcze kilka miesiecy zostalo...

hehe a ja na balu sylwestrowym jeszcze nie bylam, wczesniej zawsze spedzalismy sylwka w górach ze znajomymi, wypady 5 dniowe było bosko..no a teraz ostatnio jakoś rodzinnie i chciałabym wreszcie pojsc na prawdziwy bal...

a my przewaznie własnie w Pl bale..suknie itd..było kilka wyjazdowych (hmm 2:baffled:i te najlepiej wspomiam!!!:tak::tak::tak: Ostatnio rodzinnie - poprzedni z siostra meza i znajmomymi..a ostatni tu w UK z moja rodzina..siostra, rodzicami- milusio:tak:
Ten najprawdopodobniej spedzimy tu w UK - jakas imprezka-bo wyjazd za granice planujemy luty/marzec.

reklama
Do góry