reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mi Julia tez sie zawsze podobalo,mojego brata corka ma tak na imie...:tak:Ale ze wzgledu ze jest tak pospolite juz bym swojego dziecka tak nie nazwala...ale wiecie ja jestem "inna" ;-):-D:rofl2:

reklama
Mi też się Julia zawsze podobało, ale własnie ze względu na ogromny wzrost popularności tego imienia mój mąż zastrajkował ;-) Teraz nie żałuję ;-)

a wiecie, że u mnie nie ma żadnej Julki w okolicy...ani w rodzinie, ani u Oti w żłóbku

fakt Kasia Olgę znałam jedną(bardzo mało popularne imię), ale Juli w całym swoim zyciu nnie znałam żadnej

Pati ty przebywasz zupełnie gdzie indziej..to mozesz pozwolić sobie na egzotyczne imię..ja nie....ja też w realiach polskich nie nazwłabym dziecka Noemi..pomimo, ze bardzo mi się podoba i już do waszej Noemi przwyczaiłam się:tak::-)

a imię chłopaka pozostawię mężowi....wszystkie, które mi się podobają to imiona byłych:tak: mąż za wybór zatłukłby mnie;-)

Ja nawet mieszkajac w -polsce wybralabym to imie :-) A jak by mi w urzedach problemy robili to byl zrobila awanture jakiej w zyciu nie widzieli... :crazy::wściekła/y: Bo to jedyne imie dla dziewczynki ktore mi sie ogolnie pdoobalo:-D Malo tez ludzi wie ze to swiete imie :-)

Pati teraz już nie ma problemow odnośnie imion, ostatnio ksiądz rozdawał w kościele piątce dzieci nagrody za prace, każde z nich nie miało polskiego imienia, byłam w szoku:szok:

Ell czekamy na wieści!!!

A my w preferencjach imiennych jesteśmy tradycjonaliści choć przeciwni tym imionom najbardziej ostatnio popularnym - oboje w sumie z mężem to przerabialismy na sobie :) w końcu - Magda i Paweł - jakież to oryginalne, nieprawdaż ;)?
Basia lub Krzyś

reklama
Do góry