Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heatherku, może Matis miał to szczęście że nie trafił na paskudny w smaku antybiotyk:-)

Heatherku, a swoją drogą jakiś śliczny przystojniak spoglada na mnie z Twojego avatarka.:-) Ech, cos nam to spotkanie nie wychodzi.
Buziaki od Przystojniaka 

myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok widząc tę ich zabawę, na szczęście zapałki się szybko skończyły, raz się oparzyła, ale lekko nawet nie zapłakała , pewnie z przekory bo jak jej mówiłam " Iza oparzysz się" to słyszałam "nie oparzę , nie jestem już malutka" 
Dobrze że żadne z naszych dzieciaczków się mocniej nie sparzyło
Bo to jest coś strasznego. Do szkoły do której chodzi moja córka uczęszcza też dziewczynka której dom spłonął a ona została poparzona. Przerażające to co ją spotkało
Teraz wygląda i tak dobrze mimo że nie ma paluszków, i częsciowo skóry na głowie i twarzy