reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ale za to akurat nadrabiam suszonymi bananami a opakowanie duże:)

A to mnie uwabiłaś :-D:-D

w poniedziałek wybieram sie na deske ze znajomymi moze ktoś reflektuje niedaleko do Myslenic tylko:-D

A mogę wziąć narty?:-)

Hmmm... znów wyjdę na największego obżartucha.:-D Ale przyznam, że te pączki, które zjadam w tłusty czawartek to pewnie z 50 % całorocznego zjadania pączków.
Faworki pożrę w ostatki - taki mam plan!

Cicha, sniłaś mi się dziś :-) Coś te Wasze podróże wyśniłam, bo byliśmy właśnie gdzieś razem w podróży, w górach (Szwajcaria?). Jakies leniwe piknikowanie, rozmowy, słonko.... :-):-)

Mamoot to teraz trzeba te sny zrealizowac....moze tak jesienna wizyta w Szwajcarii? Okres w sam raz na polegiwanie na gorskich poloninach :-)

Ja niestety zadnego paczka dzis nie zjadlam bo zupelnie zapomnialam, ze to dzis.....no i te tutejsze paczki to nie takie jak nasze wiec nawet nie mamczego zalowac. chociaz moze sobie rozpustnie kupie jutro jednego.

Mamoot, to jest myśl - faworki w ostatki:tak:
Wiecie co, weźcie worek z sianem i będzie nafajniej, na pewno najzabawniej;-)

reklama
Do góry