reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Nie Kasia jestem w pracy jak codzień.
Idę dziś obejrzeć miejsce impry na dzień dziecka;) wraz z głównym zainteresowanym czyli Wojciechem

Mamoot Twoje chłopaki zakropkowane? ospa?

reklama
Mamoot współczuje. Na samą myśl o kolejnej chorobie ciarki przechodzą mi po plecach. Ach... Ola jak nie było mnie w domu złapała rota a teraz mówi do mnie babciu. Stęśkniła się bardzo. Oj i to jak. Ja spróbuje powoli nadrobić forumowe zaległości. Chociaż myślę, że będzie cięzko.

pewnie dlatego, ze Ola duzo z babcia ostatnio przebywala...

my z Duska teraz wylegujemy sie w lozku i podjadamy delicje...wypruta jestem..bylam na zakupach...w szkole..potem obiad...normalnie kopyta niedlugo wyciagne...Jak padlam tak o 18...brzuch mnie az bolal..nie wyrabiam...a do tego negocjuje z babka wczesniejszy termin egzaminu, bo planowo sa 5-7 lipca.............a ja 6-7 wstepnie mam cc.......................jak nie da rady nc zrobic..to niech spadaja.........rzucam szkole w pizdziet..;)

No to przeciez zmiescisz sie w czasie:-) na ktora masz te egzaminy miec a na ktora cesarke....? moze zaraz prosto z egzaminu na cesarke bys pojechala? :-)

reklama
Do góry