reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A my mieliśmy dziś miły dzień. W końcu słonko, więc wybraliśmy się pod Warszawę do ruin zamku w Czersku. Piękne widoki z kwitnącymi po horyzont sadami jabłoni.... Słonko, lenistwo, wylegiwanie sie na trawie, a dzieci szcześliwe :-)

reklama
U nas był piękny dzień. Pojechaliśmy spotkać się ze znajomymi, a potem byliśmy u mojej chrześnicy na roczku.
Jutro znów do znajomych :-)

u nas dzień znośny, czasem słonko przebiło się przez chmury, ale najważniejsze że nie padało, trochę pospacerowaliśmy, i dzień jakoś zleciał :)

u mnie sobota wyj. do dupy! spiecia i nuda...i zero checi kontaktu z obcymi...;/...mi hormony buzowaly..A po nocce wkurzajacy i efekt chyba wiadomo jaki:D...wieczorem juz emocje opadly..mielismy ogladac film..ale ja o 21 zasnelam...

a u nas dzis znajomi byli i tez bylo bardzo milo:)
a wczesniej mialam chwile dla siebie, bo A rowerem zabral Klaudie na plac zabaw:)

reklama
No! Fusik już do nas napisała!
Wklejam ;-)

"Witam witam
Jak miło że pamiętacie

Często o Was myślę ale nie mam czasu – niestety
Daniel nie daje mi posiedzieć przy komputerze bo zaraz chce grać
A po za tym ciągle mi choruje ( np. w kwietniu był aż 2 dni w przedszkolu..)
Dzisiaj poszedł wreszcie do przedszkola i mam chwile na mała kawkę przy kompie.

A mam jeszcze, wydaje mi się miłą wiadomość - będę jeszcze raz mamą wzięłam z Was przykład
Rodzę na początku sierpnia i będzie tym razem dziewczynka – Urszulka

Postaram się do Was w tym tygodniu zajrzeć ….

Pozdrawiam serdecznie
Kasia"

Trzymamy Fusika za słowo:tak:

Do góry