reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No takie SPA to by mi się teraz przydało :tak: Ale nie chce zostawiać Sandry a z nia to ostatnio nawet w sklepie nie można za długo przebywać bo dostaje wscieku
U nas znowu wymyslili wycieczkę w przedszkolu tym razem do http://www.lecholand.pl/pliki/of_2.htm troche to daleko ...dzieciaczki mogą być zmęczone ale w sumie ciekawie się zapowiada

reklama
Kakaw świetne miejsce, napisz czy Sandrze się podobało, czy się bała baby jagi itp. Sama z chęcią bym tam pojechała :)

Iza jutro też jedzie do teatru lalek ale we Wrocku :)

Kakaw ja tez bym sobie na takie cos poszla :-)

A teraz sobie poprzelatywalam kilka watkow od samego poczatku... calkowicie juz zapomialam jak to kiedys bylo..jak nam dzieci spaly,jak zabkowaly :-) fajnie tak powspominac :-)

no NIGDY nigdy nie powiedzialam ;-)

A tak apropo prezentow na urodziny to chyba mloda dostanie swinke morksa...zawsze bylam przeciwko ale pies to zbyt duzy obowiazek,chomik za maly..wlezie w kazda szpare...potem jeszcze wxchodza takie historie jak u mojego wujka ze choimik nigby sie zgubil dszukali wszedzie i po dwoch latach przy remoncie sypialni znaleli chomikapod szafa-tzn.sama jego szczeke praktycznie :/ kroliki to gryzonie potworne wiec tez odpadaja... nie wiem jeszucze sie nie zdecydowalam-doradzcie cos... :-)

reklama
Pati i mi chodzi po glowie jakies zwierzatko...dowiadywalam sie na temat krolika..ale ponoc zbyt klopotliwe zwierzatko...gryzie i duze boby wszedzie zostawia;/...chomik- masz racje...ja mialam ...choc bez tak traumatycznych wspomniej(przeczytalam o Twoim wujku Adamowi...struchlelismy, a pozniej smialismy sie z tego...niezly cyrk)...no i tak mysle, ze swinka morska bylaby naj...na chwile obecna..
Ja na pewno kupilabnym pasa...ale nie tu w UK..bo nie mialabym go komu w razie wyjazdu podrzucic pod opieke...

Do góry