reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Nasze przedszkole znajduje się liście przedszkoli rekomendowanych do zamknięcia w dniu jutrzejszym. Czekam co na to właściciel.

Mamoot dobrze, że udało się chłopakom bez szwanku dojechać do W-wy. A rodzice gdzie mieszkają?

reklama
My dzisiaj mimo niedzieli bardzo pracowicie spędzalismy dzień grabie, kosiarka i inne porzadki wokół domu bo o dziwo cały dzień nie padało, mam piekne odciski na łapkach:-)

A rodzice gdzie mieszkają?

Przy Wilanowskiej niedaleko Sobieskiego. Wy chyba macie bliżej do wielkiej wody.

My tez dziś dzień na działce. Rano tylko z Wojtkiem na basen (bo Stas ma jeszcze kilka poospowych strupków, których nie chcę rozmaczać) i potem na działkę. Chłopcy brudni i szcześliwi :-)

zraraz przeczytam artykul...ale poki co jestem w szoku.
wstaje rano- czytam wiadomosc...jedna z lipcowek juz sie rozpakowala:O:O:O:O urodzila coreczke, a miala ciaze o tydz mlodsza ode mnie:O:O:O...odczytalam i pobieglam do wc z nerwow takiego rozwolnienia dostalam:O:O:O:O...bo ja nie zdaje sobie spr ze to tuz tuz..i nie mam nic do szpitala...nie mam wyprawki...:O jaade dziewczeta ma miasto bo normalnie poczulam ten klimaaat:O...
a wczoraj na ten temat na imprezie poruszylismy..ze my z A teraz wyj. taki lajt...wozek kupilismy lozeczko czeka i wsio..:)...nie no czas sie szykowac:O

co do artukulu..przeczytalam po lebkach..bo mala wola jeeesc:O...ale ja tu kurcze ...zyje w UK..to bym chyba nei puscila dziecka samego w wieku 10-11 l ..ot tak samego na miasto...nie na pewno nie...do parku..tyle tu slysze...widze...

u mnie wczoraj byl taki upal..ze rozpuszczalismy sie..normalnie pelnia lata...

reklama
ciekawy artykuł. Ja też nie jestem zwolenniczką trzymania dziecka pod kloszem. Zresztą Ola ma dużo swobody. Dużo rzeczy robi sama a my obserwujemy ją z boku. Zawsze ma pole do popisu i naszego oddechu napewno nie ma na plecach.
Rusałko, nie zdążysz Ty?! będziesz najbardziej szałową mamusią na porodówce. Odpicowana i zadbana.

Do góry