reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Fredka, my dawaliśmy Martusi czopki viburcol przy ząbkowaniu i było o niebo lepiej. Może spróbuj? Chyba że tego już też próbowałaś...

Pati, współczuję. U mnie jakoś tfu tfu dolne od długiego czasu nie dokuczają, a też miałam usuwać, z górą spokój bo jedna usunięta, to druga jakoś normalnie wyszła.

Mam nadzieje ze jednak obedzie sie bez wyrywania i przejdzie...bo bol znika...a i tak w sumie mocno nie bolalo...tylko tak...hmm...cmilo...albo jak szczeka ruszam na boki....

Pati wspolczuje....juz wole rodzic:D niz rwac zeba- chociaz nigdy nie mialam rwanego- boje sie;/..

Fredzia GRATKI! 2,5 kg to juz ladne rezultaty!

U nas dosc ladna pogoda sie zrobila...poszwedalam sie po sklepach z mlodym..Duske tato i A zabrali do meskich sklepow..i oni wrocili z reklamowka rzeczy potrzebnych do samochodu...a ja- kupilla domestos i odswiezacz:D- taak sie okupilam:p..ale jutro zostawiam dzieci z nimi i sama ide, bo buuty mi potrzebne na juz:p

A nam szykuje się weselisko końcem września - dokładnie 25-go. No i oczywiście będę musiała coś sobie kupić, bo takich kreacji mam raptem 2 i wszyscy mnie już w nich widzieli :-/ Przydałyby się też buty... Ech, nie lubię takich zakupów

ja jeszcze nie wchodze w te czarna mini..ktora kupilam w 9-tym m-cu ciazy;/....wiec jak sie nie uda zbic zbednych..:> to tez czeka mnie zakup..choc kupilam sobie rezerwowa- ale w niej chcialabym na poprawiny sie wbic;)..buty mam...
Gracjanowi kupilam marynare:D koszule, wiec tez juz ubrany

Duska nie- ale mam na oku sukienke - bialo-srebrna..tylko droga i czekam az znajde cos tanszego- w ostatecznosci te fundne wowczas bedzie tez na chrzciny mlodego..
no i A - kompletny magic:D- normalnie szyje ..bo tu sa ...ale albo woda w piwnicy albo rekawy za krotkie;/..ale kupi sobie spodnie i koszule..marynare ewentualnie;)

a wesele mamy 16 paz- i jakos w tym okresie tez chrzcic bedziemy Gracjana

Kurde nie moglam sie zalogowac :crazy: pierwszy raz tak mialam...ze wpisywalam haslo i je widzialam :-D ale zalogowac nie chcialo...dopiero jak na odp.wisnelam to wyskoczyla rubryka...i ufff...udalo sie :-D

Dorcia masz jeszcze dwa miesiace...pewnie sie w kiece wbijesz spokojnie :-)

Ja wlasnie szykuje sie do przedszkola...musze mloda zawiezc ale autobusem...Adama nie ma...a akurat pada...:crazy:I teraz przydalby sie drugi samochod :-D

reklama
Do góry