reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
no fajne tylko kurna dać tyle kasy żeby na jedno przedstawienie....ja bym chyba pomyślała cos stworzyc Kasia - szara koszulka i spodnie, dorobic szary ogonek i uszy....mi się wiele strojów podoba ale nie wyobrażam sobie jak dziecko ma w tym sie potem bawić/brykac - no przecie się ugotuje...no i ja mysle intensywnie nad strojem na bal dla Karola i chyba pójdziemy na łatwizne a zarazem zgodnie z jego zainteresowaniami - naprawiacz, ma kask, pas z narzedizami, przydałby się ogrodniczki a la robocze ale chyba akurat tego nie mamy - może po prostu dżinsy trochę poprzecierane...powiem Wam że KArol nie lubi się przebierac, przypuszczam że w gotowca typu spiderman czy jakieś zwierzę by się nie dał na bal...

No własnie też o tym myślałam, że na jeden raz to trochę za drogo, dlatego cały czas rozglądam się na aukcjach co jest. A jak nic nie będzie, to może uda się coś stworzyć.
Miki do przedszkola musi mieć krótki rękaw, bo mu zawsze gorąco, więc w takim pluszaku, chyba by się ugotował ;-) Tzn. podczas samego przedstawienia na pewno nie, tylko jakby np. brykał na jakims balu

reklama
Do góry