reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
chyba pójdziemy na łatwizne a zarazem zgodnie z jego zainteresowaniami - naprawiacz, ma kask, pas z narzedizami, przydałby się ogrodniczki a la robocze ale chyba akurat tego nie mamy - może po prostu dżinsy trochę poprzecierane...

Baska, a może chcesz pożyczyć dla Karola dżinsowe ogrodniczki Wojtka? Tylko nie wiem, jak z rozmiarem. Ile Karol ma wzrostu?

Kasiu, pokaż jak wygląda?

U Wojtka w przedszkolu bal jakoś na początku lutego. No i chyba będzie tygrysem. Pamiętacie na pewno tygrysa ze zdjęć. Wojtek bardzo go lubi i pewnie będzie miał niezła frajdę jak będzie mógł w nim wystąpić w przedszkolu. :-)

A ja dziś rano byłam na badaniu krwi z glukozą. Bleeee.... I 2 godziny czekania. Grunt, że mam to za sobą.
Jutro po południu zawozimy chłopców do moich rodziców i zabieramy się za foliowanie mieszkania. A od środy rano wchodzi ekpia z oknami. Juz się nie moge doczekać az będzie po.

Ostatnia edycja:
Kasia - fajny!!! cena w miarę i nie wygląda na taki strasznie gruby...

Mamoot - dzięki:) rozważę ale nie wiem czy jest sens słać w tą i spowrotem - dziś dowiedziałam się że bal u nas dopiero 15 lutego więc może coś okazyjnie wyczaje na allegro!!! no a jak nie to się odezwę - Karol spodnie na 110 zazwyczaj - nogawka od kroku musi mieć ok 42-43 cm albo więcej(wtedy do podwinięcia), mamy jedne ogrodniczki ale na polarze - to go przecie nie ubiorę na tańce;)
a tygrysek bedzie pierwsza klasa!!!

reklama
Do góry