reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Baśka Bartek i Ala to byłaby dobrana para. U mnie wszystkie krzesełka dla dzieci mają powykręcane nogi i są pochowane a reszta została wyniesiona, co nie zmienia faktu, że i tak wszędzie wlizie.

Pati, Sylwia - no to gdzie to spotkanie się odbędzie? Jesteście już na dobrej drodze:-)

Fusik jak tam maluchy???
ja czytam co tam piszecie średnio na bieżaco ale po trochu bo mi na maila przychodzi...i jakoś tak ciągle czytam że Rusia pije - ty się ciotka nie uzależniłaćś jeszcze;)? a jak ty to godzisz z karmieniem??? ja szczerze mówiąc nigdy przy karmieniu nie piłam i jestem ciekawa czy masz jakiś patent - ileś godzin po nie karmisz? czy karmisz a mały może dzięki procencikom taki śpioszek jest :):):)?
)

no wiec :p...taki i mialam weekend:p:p..., ze ja to nieraz nzawyma piciem, bo ja sie dobrze bawie przez caly wiecz\or w pijanym towarzystwie a ja sacze przez caly wieczor jednego drinka, badz piwko- wowczas mlody dostaje bananka, zupke, chrupki, soczek...i odczekuje te 3-4 h...i na noc dostaje cyc...

opisze Wam jak mialam weekend - istne szalenstwo:!

o 11 znajomi do 15 na obiedzie, od 17 do 24.30- kolejni znajomi imprezka na calego do bialego rana (wowczas wypilam drinka)
sobota o 11 kolejna tura znajomych na kawke i ciasteczko (wiec przed musiala posprzatac sajgn jaki pozostawila 3 dzieci z dnia poprzedniego+ my i inna para - padalam, ale dalam rade:D...jak Ci wyszli tel od sis, czy moze wpasc z chlopakiem bo maja walentynkowe rozyczki dla mnie i Klaudii:p...no i do 19 zeszlo...po kolejny tel, kumpeli, czy moze wpasc na ploty:-D normalnie u mnie ostatnio mozecie mi wierzyc - chata pelna!!! i kazdy kto przychodzi/wychodzi podkresla, ze dobrze sie u nas czuje, uwielbia przychodzic ot tak chociaz na chwilke, ze u nas zawsze cos sie dzieje-:-D ze polsko i domowo...milo!

w walentyniki tez nie odpoczelismy tzn- juz nie musialam prychcic..stac przy garach- bylismy z przyjaciolmi w chinczyku...ale wrocilam tak objedz\ona...:szok: no bez komentarza...:-D:-D:-D:-D:-D

musze konczyc Gracjan po 4 h snu obudzil sie z placzem...pewnie mega glodny, bo cycki mam jak pamela!!!!

reklama
Do góry