reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja tez stad poznalam kilka fajnych dzsiewczyn:)
i pamietam Pati jak jakies 3-4 l temu smecilysmy, ze tesknimy za Polska....ja juz coraz mniej...;/..

forum łódzkie niby działa ale mi jakoś tam dziwnie :-(
tylko o dzieciach gadają - a co to forum o dzieciach czy co ?

Sylwia ze mną mozesz się na ploty spotkać :-)

a ja się z wszystkich NK, FB wypisałam bo mnie wkurzyły.. podobno jak sie nie jest na FB lub NK to się nie istnieje więc możecie do mnie pisac PANI DUSZEK albo ZJAWA :-)

Fusik to witaj w klubie :-) Ja tam tez konta nie mam bo choc dzieki mezowi nowinki wszystkie z przedbiegu znam i testuje to jakos nie udzielam sie zbytnio. A zaczynac teraz po wielkim bumie juz nawet nie wypada;-)

Ja do polski nadal mam sentyment... ale przyznam ze nie do calej a do kilku miejsc.. i glownie do ludzi. Wrocic tez spokojnie bym mogla ale u nas to nawet nie wchodzi w rachube przez meza (no chyba ze sie rozwiode to wtedy wroce ;-)).

Ja tak jak KasiaDe, chociaż ostatnio mam coraz większą ochotę stąd uciec, od tych ludzi, hałasu. Mam już dosyć miasta, tylko z drugiej strony gdzie miałabym wszystko pod nosem, jak nie tu...

a ja nie chciałabym w mieście juz mieszkac wole przedmieścia, moze nie mam wszystkiego pod nosem ale to kwestia przeorganizowania się.

A tak w ogóle to ja mogłabym mieszkać wszędzie, nie przywiązuje się tak bardzo do miejsc i lubię zmiany.

reklama
Ja tak jak Kasia, mieszkam tu i mi dobrze. :-) zmian nie lubię i bardzo sie przywiązuje do miejsc. Choc z doświadczenia innych sadze, że wyjazd na granicę bardzo uwypukliłby wady Polski. Podobno najgorzej z tutejsza biurokracją i załatwianiem wszelkich spraw.

Do góry