reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

hahaha-z tym tasiemcem to ja ja znam ten myk ;))) ale w zyciu bym sie nie odwazyla :-D

No i wiecie co-to jakas plaga chyba-to samo co u Syli-tyle ze u nas zaczyna sie kaszel chyba...wstala i miala takie pelniejsze usta jak zawsze,czerwone-a to juz wiem oznacza jakies przeziebienie... No nie wierze normalnie ze kuzwa za kazdym razem jak pochwale to na bank sie zesra!!! zawsze kiedy: pochwale ze mi si zwiazek uklada najdalej za dwadni spiepszy ssie wszystko,jak pomysle o opryszczce mam ja na drugi dzien,jak o chorobie to tez przylazlo!!!!!mam nadzieje ze sie to nie rozwinie jakos... wczoraj tez nazekala na bol rzoladka..

reklama
Dziewczyny jadlyscie kiedys fasole taka jakby prazona-jak ozeszki doslownie ...z chilli wiec na ostro-ja wczoraj jadlam i bylo to mega pyszne-pierwszy raz na oczy widzialam :-D z chin to bylo... te ich przysmaki...ja mam tu taka babke i ona jest chinka,co ona nie ma za przysmaki to szok czasami...jadlam tez taka jakby paste chilly ktora dodaje sie np. do dan na zimno,warzyw,mies-to jest jakby w takim oleju-szok jakie pycha!!!

reklama
Pati nie prześlę Ci wąglika, bo nie wiem jak :)
A co do wagi, dzięki dziewczynom jak uda mi się zjeść coś w ciągu dnia to jest super. Ala ciągle jest chora, bierze antybiotyk i tak naprawdę mam przy niej sporo roboty, zwłaszcza, że zawołała wczoraj po raz pierwszy że chce siusiu i zaczeła robić się samodzielna - czytaj - więcej szkudzi.

Do góry