reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
u mnie dzis leniwie...rano bylismy w kosciele, pozniej obiadek, teraz A. pojechal do sis jej pomoc cos tam, i my zaraz podjedziemy(ja z dziecmi) ...w male odwiedzinki:-p(choc tam to dzieci sie wynudza:-D bo wrze jak na budowie;-)

a ja nie ze tajemnicza.. jutro opisze,. bpo teraz musze wlasnie jechac...

elegancko:)
wczoraj mialam gosci caly dzien ..ale dzis zaraz zawoze Klaudie do szkoly, obiad mam gotowy, uspie malego i wskakuje na bb...poopowiadam co nie co(miedzyczasei tylko musze powystawiac kilka rzeczy na gumtree- m.in. lozeczko Gracka,dzieci beda spac w jednym pokojy na lozku pietrowym)

Mamootku a jaki ogolny plan?my jeszcze w sumie planow zero....

Ja dostalam antybiotyk...Dzis w nocy znowu sie obudzilam i spac nie moglam przez bol gardla...od razu poszlam rano na kontole..gardlo zawalone..Ale u mnie to norma...miedzy listopadem a styczniem zawsze choruje na to samo...tak porzadnie...w tamtym roku mialam zawalone swieta...dopiero po sylwestrze po porocie poszlam do lekarza bo domowe sposoby i leki z apteki nie daly rady i potrzebny byl antybiotyk...takze mniejmy nadzieje ze limit wyczerpalam i swieta ,sylwester jak i moje urodziny beda w pelni zdrowe ;)

Zdrowia Pati!
Mamoot, chyba zawsze dla większej liczby osób jest ciężej coś zorganizować.
U nas była piekny dzień. Przynajmniej nie trzeba było sie kulić przy grobowcach

Pati zdrowka!
Mamoot- daj znac jak cos znajdziesz -pochwal sie szczegolami:)

My jeszcze planow tez nie mamy...

teraz ostatnio codziennie mam gosci, albo cos...mniej czasu dla samej siebie i kawki przy bb...moze dzis wieczorem sie uda...cykalam ostatniom sporo zdjec, chce powywolywac i przy okazji powklejac na bb i fb nowe,....

Kasiu, no własnie z roku na rok trudniej. Chętnych dużo, dzieci rosną.... :-)
Pati, plan ogólny jak co roku: zbieramy się z przyjaciółmi i jedziemy na jakieś za-dupie :-D Znalazłam jakąś fajna chałupę niedaleko Gizycka. Chyba jacys młodzi ludzie, bo mają małe dzieci. I konno bedzie można pojeździć. Czekam tylko na wycenę.

U nas zamieszanie, bo w niedzielę Chrzest Marysi. Trochę przygotowań, organizacji, sprzątania, coś trza będzie upichcić. A w sobote przyjeżdża do nas dodatkowo moje kuzynostwo z Krakowa (z dwójką dzieci). Będa u nas nocować, więc bedzie sajgon na maksa (ale sami chcielismy ;-) ). Marcin pojechał właśnie kupić materac :-D
W piątek za to przychodzi do nas moja kolezanka, która na kilka dni przyleciała z Brukseli. A jutro zapraszam moją przyjaciółkę do kina - z okazji urodzin.
Normalnie cyrk na kółkach :-D :-D

reklama
Do góry