reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati super, że wróciłaś. Cicho było bez Ciebie. Życzę udanej imprezy urodzinowej. A tak przy okazji moja teściówka też ma jutro urodziny. Dobry z niej człowiek. Rozumiem, że po sprzedaniu autka szykuje się nowy zakup? Noemi była zadowolona z prezentów? I co ciekawego poczytujesz?
Rusiu, ja też życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.

Apropos recept, musiałam wczoraj walczyć o receptę na leki dla Ali. To jakaś porażka. Czułam się tak jakby mi ktoś napluł w twarz. Nie to,że męczymy się z chorobą to jeszcze musimy walczyć o leki.

reklama
Fredka-no impreza z tesciami to nie impreza...ale za tydzien... :)poszalejemy :))))

Auto nowe juz kupione :-D

Fredzia ja Ci zycze zeby u Was wreszcie zla passa z chorobami sie skonczyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do czytania to czytalam ksiazke "listy z jeziora"-polska ksiazka,akcja toczy sie w malej miejscowosci na Mazurach :)

Gratki Pati- pochwal sie zdjeciami nowego czlonka rodziny;-)
ja zaraz wkleje fotki na zastrzezony .

Fredzia zdrowka!!

Pati, to szybko zadziałaliście z samochodem:tak:Żeby dobrze się sprawował!
Fredzia, przykre, ze musimy się borykać z takimi problemami:wściekła/y:

to akurat zdjecie nie naszego ,ale nasz wyglada w sumie identyko :)

Załączniki

• 2006_bmw_5_series_550i-pic-10929.jpg
    2006_bmw_5_series_550i-pic-10929.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 39
No juz odstalam instrukcje-bo narazie ja jeszcze corsa smigam,a A bmka... ze mam uwazac bo nie wiem kiedy ,a 200 na blacie :-D
corsyw sumie nawet mi nie jest zal... fajna byla ale na miasto...

reklama
no a mi ciężko zabrać się za pisanie bo niestety też nic miłego nie napiszę....leczymy sie juz chyba z miesiąc a wszystko zaczęło się w grudniu od zapalenia spojówek (to cholerstwo w calej Polsce panuje bo na sierpniu 2009 tez się pojawialo w różnych miastach)
Karol skończył antybiotyk na ucho i własnie kicha i kaszle:(
ai Bartka nie możemy doleczyć po tej alergii na antybiotyki...
a ja mam antybiotyk na zatoki na 2 tyg zeby je dobrze przeleczyć bo ciągle...nawet nie wspominam o kosztach leków...chyba wiecej na leki wydałam niż na prezenty :/:szok:
poza tym jeszcze w pracy nieciekawy okres a przed świetami miałam małą stłuczkę o której już nawet nie mam siły pisać, że święta do bani to już opowiadałam...
no i to by było na tyle:) oby juz tylko było lepiej!!!
czego i wam baaardzo życzę!!!

Do góry