reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No to zostalismy w domu u nas minus 21 stopni, rozpalamy w kominku a potem zabieram sie za pieczenie buleczek drozdzowych, wiecie co kusi mnie zeby sie zgłosic do tego programu ugotowani na tvn;) czaje sie ze zgłoszeniem.

reklama
Syla zglos sie!!!!!!!!!!!! To napewno bedzie niezla przygoda :)

U nas dzien zaczal sie tak ze mam mega bol glowy,a przed chwila A mi zadzwonil ze wypadl mu iphon i tylko felge wniosl przy magazynie do windy ,wrocil i juz go nie bylo...a widzial faceta...tylko jego jedynego...tel.juz byl wylaczony a facet twierdzi ze NIC nie znalazl!!!!

No tak nikt nic nie widział i nie słyszał, masakra ja ostatnio znalazłam przed sklepem telefon ale oddałam paniom w sklepie i potem dostałam piwko w podziece;)

Adam zglosil na policje...jestem ciekawa czy cos z tego wyjdzie...
Ja ostatnio znalazlam obok stolikaw restauracji portfel i oddalam panu przy ktorym lezal...tak sie dziwnie na mnie patrzal ,pozniej zwatpilam czy to byl jego...ale doslownie przy jego krzesle byl ;) nic jednak nie dostalam :)

Z portfelem to można zawsze zobaczyć, czy w środku są dokumenty własciciela.
U nas mróz jak wszędzie. Chłopcy dzielnie tuptają do przedszkola. Ale to jedyne wyjście na dwór w ciągu dnia: 10 min tam i 10 min. spowrotem. Marysia na razie nie wychodzi, bo jednak za zimno.

Msmootku moglam w sumie tak zrobic tylko a afekcie tak poprostu podnioslam i podalam...glupio mi bylo szperac :-D
Jade do magazynu rozwiesic kartki...napisalismy ze damy nagrode 400€ za oddanie tel. Juz Adamowi obojetnie ile kasy ale on ma tam wszystkich swoich klientow,fotki,niektore umowy itp.duzo waznych rzeczy...Zobaczymy-moze ktos sie zglosi...Trzymajcie kciuki!! :-)

To kicuki trzymam. Własnie najgorsze sa zawsze te wszystkie kontakty nie do odzyskania.
Właśnie tak myślałam, ze sytuacja wyglądałaby tak, jak byś to Ty zamierzała ten portfel buchnąć! Ale gdyby to nie był jego portfel, to facet powinien cos powiedzieć. Ech, Ci ludzie....

Chciałam dziś pojechać do Ikei, ale samochód nam nie odpalił. W sumie nie dziwne, bo ma akumulator od nowości (6,5 roku) i pierwszy raz jakiś problem jest.

a ja przedwczoraj szpital-kontrolnie z Dusia- ma cystoskopie na 22.02. juz um.wczoraj bylam w szpitalu w zw. z moja alergia- cd. badan...po poludniu wyskoczylam na kawke i kupilam sobie kozaki:-) a wieczorkiem bylam u kumpeli na babskim wieczorku- miala byc lampka winka...byla butelka:no: no i kac morderca- dobzre ,z e Gracus spal cala nocke...wyjatkowo:rofl2:

do pracy narazie nie chodze, bo tydz. temu byla zadyma no i policja wyjasnia sprawe...wiec odpoczywam i odliczam dni do wyjazdu do Polski - czyli 8-15.02

Rusia, i co z tą Twoja alergią? Coś Ci zdiagnozowali?

Za tydzień mam karnawałowa imprezę pracową. Kupiłam sobie dziś materiał i szyję spódnicę. :-) Oby tylko wyszła dobrze, bo to jedwab, to szkoda byłoby schrzanić ;-)

reklama
Rozgrzej sie w wannie najlepiej z olejkiem albo sola do kapieli mnie wczoraj pomogło:tak:

Dopiero teraz przeczytałam:-(A glowa bolała mnie w nocy, na drugi dzień też i jeszce wczoraj ćmiło... Czyba przez te mrozy i cisnienie jakoś tak kiepsko się czuję. Ale nic to, dziś niemal odwilż, bo -15:-D
Dzieciaki do przedszkola odwoził m
Mamoot, odważna z Ciebie kobitka. Nie żebym nie wierzyła w Twoje zdolności krawieckie. Szacun! Pochwal sie potem co "wydziergałaś" ;-) Zdrówka dla Marcina!
Pati i jak z telefonem? Znalazł się znalazca? Kurcze własnie te kontakty i dane. Dlatego jestem chora jak giną mi dokumenty... Na szczęście dotychczas nie zginęły naprawdę, tylko na chwilę:sorry:
Sylwia, oglądałaś "dziewczynę z tatuażem"? Byłam wczoraj w kinie. Nie wiem kiedy minęło 160 minut

Do góry