• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jejku ale postów:szok: Odkąd mój M. przyjechał to nie mam czasu siedzieć na kompie bo ciągle coś robimy lub gdzieś wyjeżdżamy więc wchodzę i Was podczytuje i nawet czasami mi się uda coś wyskrobać:-)

Do rozpakowania jeszcze troszkę nam zostało i niech tak zostanie,chociaż ja ostatnio czuje się jakbym miała się rozpakować:szok:

dziewczyny z tymi cesarkami to jest tak: i po troszkę lekarze idą na łatwiznę, po toszkę dziewczyny boją się porodu i płacą zacesarki- byle tylko nie bolało. ja pierwsze dziecko urodziłam przez cc (z e względów medycznych), a na porodówce wtedy było 7 kobiet- 5 z nich po cc.
wiecie ja rozumiem ze względów medycznych bo to jest konieczne! ale z innych względów. przecież istnieją tyle sposobów łagodzenia bólów (zresztą same wiecie chodzicie do szkół rodzenia). przecież po cc moży wyjść tyle komplikacji, a i czasem do lekarza nie mozna mieć pewności!!!
ja niestety drugą też będę miała cc, ale tak bradzo chciałabym urodzić naturalnie!!

Jeśli chodzi o te staniki do karmienia to ja chciałam zamówić przez internet ale wczoraj mierzyłam w sklepie no i okazało się,że miska jaką do tej pory nosiłam to w tym staniku jest mi o wiele za duża,jakaś inna numeracja albo coś:baffled:

W piątek jadę do Poznania i chyba wtedy kupie taki stanik, jeden albo dwa:sorry2:

Muszę trochę ponarzekać, w nocy bolało mnie pod biustem i pod brzuchem,czy to możliwe,że maluch rośnie i macica nadal się rozciąga?
Byłam wczoraj w mieście na zkupach i o mało się nie posikałam jak mnie mały nacisnął na pęcherz..:baffled:
Ciężko mi już z tym brzuchem i powoli czuje się zniecierpliwiona i wkurza mnie jak ludzie na mnie patrzą i na mój stożek:baffled:
Czuje się niezdarna jakaś taka ociężała,mam problemy z wstaniem z łożka i ze schylaniem się...
Ostatnio dwie sąsiadki spotkałam jedna w czwartym miesiącu ciąży i mówią do mnie:-Cześć grubasie,a druga na to;-Ale to grube..Normalnie wkurzyłam się tak,że już miałam im coś głupiego odpowiedzięc:wściekła/y: ale uśmiechnęłam się tylko i powiedziałam;Brzuszek może gruby ale jaka słodka zawartość:tak:
Nie wiem czy Was też wkurzają takie teksty ale mnie bardzo,jestem coraz bardziej przewrażliwiona na tym punkcie:baffled:

reklama
Ja przestalam zwracac uwage na to co ludzie mowia na moj widok (mam ten - ze mam te 20latek i stare babska patrza sie na mnie jak na tredowata!!!) Ludzie wogole nie maja chyba pojecia co robia i mowia, jak by nie wiedzieli ze dzieci biora sie z brzuszkow!!! A przeciez to czysta natura!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry