• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Snoopy musisz sprawdzać co jakiś czas ziemniaki widelcem czy są miękkie. Jeśli tak to znaczy, że są dobre i odcedzasz. Bo ile czasu się będą gotowały to dużo zależy od ich rodzaju. Powodzenia

Majeczko, ale słodki ten Twój mężuś. Widać nie może się doczekać napewno będzie świetnym tatusiem. Mój M niestety nie przejawia takiego zainteresowania, ale cóż każdy facet jest inny.

A tak po za tym zerknęłam na majówki urodziło się już 9 dzieciaczków z tego 6 przez CC

reklama
no właśnie ostatnio coś dużo tych cesarek:baffled: u mnie w mieście też statystyki nie są imponujące-większość dziewczyn z regionalnego forum miało cc:szok:
mam nadzieję jednak że mi sie uda naturalnie.

A może szpitale chcą więcej "zarobić" bo ponoć z NFZ dostają więcej kasy za cesarki, a ostatnio było głośno o tym, że od lipca ilość cesrek ma byc ograniczana :sorry2:

Magdziara ale lekarze też często idą na łatwiznę :sorry2:
babka nie chce współpracować podczas porodu (chociaż spokojnie mogłaby urodzić, bo ma do tego "warunki") może by i naturalnie urodziła, ale musieliby się z nią kilkanaście godzin użerać i w końcu mogłoby sie to na dzieciaczku odbić, to wymyslają jakiś pretekst, żeby wpisać do karty i mieć podkładkę, że cesarka była konieczna (np. zielone wody, niezstąpienie główki czy inne) biorą ją na blok, kroją i mają spokój. :baffled: Wiem to, bo u mnie w rodzinie był taki przypadek

U nas w szpitalu tez na latwizne ida, jak lezalam to na 10 porodow 7cc bylo!!!!!!!! Czy mozna zapobiec jakos cc?? Takiemu z lenistwa lekarza, bo jak na prawde potrzebna to nie ma co wnikac...

eeee - może lepiej nie - rodźmy na spokojnie, w terminach, po co sięwcześniej stresować :-) (mój termin jest na początku, ale wolałabym nie rozpakowywać się przed czasem - z różnych względów ;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry