• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie,dziewczynki:-)
U mnie pogoda dzis znosna-cieplo (14st.),rzeskie powietrze,co jakis czas wychodzi sloneczko.Ale zapowiadaja na dzis troche deszczu.
Ja dzis siedze w domciu-mam zalegle prasowanie,no i chce w koncu zrobic porzadki w szafie,poprzegladac ciuchy,koszule-moze znajdzie sie cos do porodu.
Wczoraj jakos tak nie mialam humorku,ale wieczorem M mi poprawil-praktycznie caly wieczor lezal przy mnie,a raczej przy moim brzuchalku,rozmawial z Majunia,opowiadal jej co leci w tv,glaskal,stukal,calowal....To byl taki rozczulajacy widok,taka milosc z niego plynela....
Tak bardzo sie ciesze,ze M tak czeka na nasze dziecko.Jestesmy ze soba prawie 6 lat i ja juz dawno chcialam zalozyc rodzinke,ale on zawsze czul sie jeszcze niegotowy,bo to taka odpowiedzialnosc.Kiedy w sierpniu podjelismy juz konkretna decyzje-ogromnie sie cieszylam,troche balam jak to bedzie,no i balam sie,ze moze bedzie zalowal,ze moze powie kiedys,ze go zmusilam.
Ale teraz jestem naprawde szczesliwa widzac,ze i on jest szczesliwy kiedy mowi o naszej coreczce:-)

Ale Wam sie ''wywewnetrzylam'' ! ;-)

reklama
ja w ciąży jeszcze nie piłam alkoholu tzn. odkąd wiem że jestem w ciąży jakoś nie mam na niego ochoty.
karmelkowe pifko lubię i to bardzo ale wiem jak fałdki od niego przyrastają więc omijam tą rozrywkę.w poprzedniej ciąży zbytnio sobie pozwoliłam:-D

odnośnie jabłka również czytałam że po zjedzeniu, po jakimś czasie badanie alkomatem pokaże promile(może nie że pełne promile ale coś tam pokaże):tak:

agusia uważaj z tymi pomidorami dużo chemii jest w nich teraz:dry:

Trzymam kciuki dziewczyny żeby na czerwcówkolandzie nie było żadnych wcześniaczków, tylko same donoszone dzieciaczki :tak:

Ja wizytę mam 14 maja, potem, jak nic się nie zmieni, 4 czerwca, a jakby miała być kolejna to 25 czerwca, ale wydaje mi się, że do 25 czerwca to ja już urodzę ;-):-D

Czesc mamusie;)))
Ja tak jak madziarka usnelam okolo 21 i tez przebudzilam sie okolo 2, pozniej o 5 no i teraz juz jestem po sniadanku i przeczytalam juz wszystko co napisalayscie;P
Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne wiadomosci!!!!;)))

a mnie coś sra...a dzisiaj złapała - myślę,że przesadziłam wczoraj wieczorem - grejfrut, pomarańcz, 2 kiwi i do tego słoiczek buraków kulek... już sobie zjadłam kilka kostek czekolady 99% kakao - okropna ...

Martwię się moim J. jest na wyjeździe i chyba złapała go grypa :-( miał wrócić w czw. ale przełożył samolot i będzie jutro ...

Majka gratuluję takiego mężusia:tak:
Mój M może nie jest aż tak wylewny facet ale synka super wychowuje więc z drugim też sobie poradzi:tak:

każdy mężczyzna sam musi dojrzeć w swoim czasie do ojcostwa:tak:

no no Asiu ale sobie zrobiłaś kurację oczyszczającą :-D nie zapomnij o wodzie i nic nie powinno sie stać:tak:
a o M nie martw się dobrze że przełożył wylot chory do ciebie nie powinien wracać..

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe maluchy- nich będą donoszone i silne! :-)
Ja mam wizytę na 6 maja, dziś miałam zawieźć mocz do analizy i ... zaspałam. Ale jutro wstanę skoro świt!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry