• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to ja dzisiaj nie mogłam spać. Pewnie z powodu remontu:-(!!!!!!!!!!!!!! Mąż coś wynosi cały czas i jeszcze nie widać postępu pracy, aż mnie to dziwi bo jemu zawsze robota w rękach sie pali:szok:!!!!!!!!
Darunia fajnie ze idziesz do szkoły rodzenia, będziesz pewniejsza przy porodzie;-).
Magdziarko trzymam kciuki za wyniki. I czekam na wiadomości !!
Życzę wszystkim miłego i słaonecznego dnia.

reklama
Nie będęorginalna:-D gratuluję Dziewczyny udanych wizyt i zdrowych maluszków:tak::-)

Aniaw23 no to widzę, że wizytę mamy na ten sam dzień:tak::tak:. Ja już się nie mogę doczekać bo będę miała chyba już ostatnie USG:-). No i dowiem się co tam słychać. Podobno po 8 maja jak by maluszek chciał przyyjść na świat to już będzie bezpieczny czas dla niego. Chociaż niech posiedzi do połowy maja.

Azile to zyczę żebyś zobaczyła efekty remontu - wtedy już na pewno będzie ci weselej!:-)
Lilianko miłego odpoczynku

ja pędzę do kumpeli na 10a na kawkę potem musze troszkę popracować w bibliotece - nauczyciel musi sie dokształcać. Jak wrócę to się odezwę..a roboty mam sporo jeszcze jedno pranko i prasowanie chyba z kilku dni! Buziaczki o poranku:-D

cześć dziewczynki:tak:

u mnie też zapowiada się przecudna pogoda ale prawdę mówiąc nie mam jeszcze koncepcji na dzisiejszy dzionek:sorry2:
Dobrze że M ma więcej czasu wolnego dla rodzinki to może skoczymy nad zalew:rofl2:
Magdziarko mam nadzieję że wyniki będą dobre i życzę ci udanego pobytu w Krynicy-ja od Krynicy bardziej wolę Stegnę-taki mam do niej sentyment:sorry2:
Azile udanego remontu:happy:
Darunia miłej edukacji:tak: na pewno ci się przyda i rozrusza przed samym porodem:-)
Miłego dzionka mamusie:-)

Magdziarko czekamy na wiadomości jak tam wyniki wyszły. Trzymam kciuki. Napewno będzie wszystko dobrze.:tak::tak::-)

Pogoda przepiękna, właśnie Kacper udał się do przedszkola, ja wystawiłam pościel do ogródka na słoneczko, a teraz siedzę piję kawusię i czytam co tam od wczoraj napisałyście, a nie próżnujecie;-):-D. Jestem tylko troxhę niewyspana bo Kacper spał ze mną i w nocy bardzo często się budził z płaczem i nie można go było uspokoić. Może później się zdrzemnę, tylko nie wiem czy mi się uda bo ja do spania w dzień jestem kiepska.

Daruunia super, że zapisałaś się do szkoły rodzenia, zawsze to czas będzie szybciej leciał. A wiadomości na pewno się przydadzą

Jola trzymam kciuki za wyniki. Daj znać koniecznie co tam wyszło i co powiedział lekarz. Czekamy :tak::tak:

Marta widzę, że pożądnie się wzięłaś do pracy:-D. Życzę wytwałości w pisani i żeby wena nie opuszczała Cię jak najdłużej. A im szybciej napiszesz tym lepiej:tak::-)

reklama
Wy tu o kiełbaskach i lodach, a ja ostatnio nie mogę najeść sie najzwyklejszymi pomidorami:szok:. Ilości w jakich je pochłaniam poprostu zaczynają mnie przerażać. Nie wspomnę, że hektolitrami piłabym Kakao:szok:. Jakoś w tej ciąży moje menu uległo takim zmianom, że ho ho ho.

A jeśli idzie o dolegliwości które mnie męczą to straszny ból kości łonowych. Po prostu jak mam wstać z łóżka to kosztuje mnie to tyle wysiłku i bólu. Jak siedzę też mam to samo. wiem, że to normalne, ale bolesne.
A od soboty mam skurcze w pachwinach. Masakra co za nieprzyjemne uczucie. Najgorzej, że jak łapią to w obu naraz:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry