agusia04
Czerwcowa mama'08
Milka ma rację damy radę nie my pierwsze i nie ostatnie.

Po co mamy się stresować jak i tak nie da się przewidzieć wszystkiego.
Aniknulka ja tam nie wierzę w zapewnienia położnej, że nie ma u nich w szpitalu porodów klesczowych. Czasami jest tak sytuacja, że nie ma wyjścia jak użycie kleszczy czy próżnociągu. Broń Boże nie chcę Cię straszyć nie zrozum mnie źle to tak dla informacji i takie jest moje zdanie. Ja jestem chodzącym przykładem, nie było innego wyjścia bo na CC było za późno.
Ale teraz staram się już nie myśleć o tym co będzie lub co może być. Poprostu damy radę Kobitki PRAWDA???????????

Po co mamy się stresować jak i tak nie da się przewidzieć wszystkiego.Aniknulka ja tam nie wierzę w zapewnienia położnej, że nie ma u nich w szpitalu porodów klesczowych. Czasami jest tak sytuacja, że nie ma wyjścia jak użycie kleszczy czy próżnociągu. Broń Boże nie chcę Cię straszyć nie zrozum mnie źle to tak dla informacji i takie jest moje zdanie. Ja jestem chodzącym przykładem, nie było innego wyjścia bo na CC było za późno.
Ale teraz staram się już nie myśleć o tym co będzie lub co może być. Poprostu damy radę Kobitki PRAWDA???????????