• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna, super że wszystko ok:tak: i tak trzymaj
ja wizytę mam dopiero 8 maja, potem po 25 maja, a następna juz w szpitalu na cc, więc jeszcze trochę czasu jest,
ostatnio nie moge wyczuć jak lezy mała, nie wiem gdzie ma pupke czy rączki,z pierwsza to wszystko wiedziałam gdzie jest bo jak sie wypięła to konkretnie:-):laugh2:

reklama
Wielki żarcie tak podsumuję nasze wczorajsze rozmowy. Dziewczynki ale co by nie mówić jedzenie to raj dla podniebienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
dobrze że wczoraj padłam ze zmęczenia bo pewnie duża porcję lodów bym sobie zaaplikowała hi hi:-D:-D
a potem się dziwie że te kg tak szybka rosną:-(:-(
przejde chyba na jakąś dietę bez słodyczy, bo człowiek niedługo pęknie:-D:-D:-D

A moją małą (chyba malą ;-)) ostatnio męczą częste czkawki. Ma kilka dziennie :baffled: juz tak nie kopie, bardziej się wierci i przebiera to nóżkami to rączkami, ale te czkawki to mnie powalają :sorry2: też teraz tak często czujecie czkawki? A może to raczej jakiś niepokojący sygnał :dry:
czkawki to zupełnie normalna rzecz, jak chodziłam na ktg z NIną, to położna mi mówiła ze maluszek może dostać czkawki kiedy w brzuch jest zimno,
ale nie wiem ile w tym prawdy, bo moja mała obecnie ma często czkawkę mimo że jest mi bardzo gorąco:baffled:

dziewczynki gratuluję udanych wizyt:tak:
wczoraj byłam u ginki i robiła mi posiew by sprawdzić czy mam tego paciorkowca no mam nadzieję że nie będę miała tego paskudztwa:crazy:
mam już 2 cm rozwarcia i szyjka skrócona i miękka a mały bardzo niziutko.także ginka stwierdziła że do terminu nie donoszę co akurat mnie nie dziwi.:-D
stwierdziła że ciąża już według niej donoszona więc już nie ma ryzyka że wcześniaczek:sorry2:

Madziarko, mierzyłam ten stanik i nie lezy mi tak jak bym chciała choć jest bardzo przyjemny w dotyku
w sumie to kupiłam sobie normalny,poniewaz jak karmiłam Ninkę to mialam tyle mleka, że jak z jednego cyca jadła to z drugiego mi sikało 4 strumieniami:tak::tak::tak:przykładałam butelkę a resztę pokarmu potem ściągałam,
więc chyba jednak nie bede kupować specjalnego stanika do karmienia:sorry2:

Aniu masz rację też cieszę się że poległam bo znając moje zachcianki, M leciałby do sklepu po małe co nieco:-D
ostatnio coraz trudniej mi powstrzymać się przed czekoladą batonikami i żelkami haribooooo:-D
do tego kabanosy uwielbiam i większą cześć ciąży spożywałam je w nadmiarze:sorry2: no nic mam nadzieję że nie odbije się to na moim synku.

Ja też miałam dylemat czy wziąć większy czy taki jak noszę teraz, ale zdecydowałam, że wezmę taki sam, ewentualnie później zmienię. Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby:-). I kupowałam najzwyklejszy do karmienia, wcześniej też takich używałam i nie narzekałam. no moze pokuszę się jeszcze na jakiś ładniutki jak wpadnie mi w oko. Ale to już na Necie bo na mojej "wiosce" nic kupić nie można.

reklama
:-DWitajcie, u nas pogoda od rana była cudowna, teraz coś sie zachmurzyło a ja własnie pranko mialam rozwieszac:szok:. W mieszkanku już posprzątałam, malucha juz nakarmiłam. Nie mam koncepcji na dzien dzisiejszy, chyba sobie poleże i oczywiscie bede co jakiś czas zaglądała na BB :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry