• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarka mam nadzieję, że jutro wyniki będą inaczej kazałabym im je wysłać pocztą:-D powinni Cię poinformować, że ich nie ma ale czego można oczekiwać.......
Jola będzie dobrze nie martw się;-)
Daruuunia ja dziś miałam przedostanią lekcję kąpaliśmy maleństwa i uczyliśmy się ubierać:tak:wcześniej mieliśmy 3 godz ćwiczeń fajna sprawa ta szkoła
Azile życzę udanego malowania;-)

No bardzo sie ciesze, ze bede tam chodzila- tylko mojego meza przeraziło ze w przyszły poniedziałek bedziemy oglądac poród :-D dzisiaj pani prowadząca oprowadzila nas po oddziale i pokazala sale porodowe- troszke sie przerazilam ze to juz niedlugo :szok: ale jestem zadowolona poniewaz teraz trwa remont w szpitalu ale niedługo konczą i bedę maiala komfortowa sytuacje :-)

Dziś rozmawiałam na ten temat ze swoją ginką i powiedziała, że będę podłączona do KTG które monitorują położne przez cały czas poaz tym i tak pewnie przyjma mnie kilka dni wcześniej ze względu na cukrzycę co do kleszczy to na Karowej nie ma takich porodów. Z resztą mąż będzie przy mnie więc jakby co to zawsze wesprze i nie będę sama. NIe nakręcam się:-)będzie dobrze przecież sama nie urodzę zawsze będzie pomocna dłoń

to nie chodzi o to,że one coś tam w sobie mają :-) tylko, że są cholernie tłuste...

z całą pewnością należy zrezygnować z jedzenia wędlin, które wędzone są domowym sposobem - pamiętam ten smak z dzieciństwa - mniam mniam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry