• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
slyszalam ze cherbatka z lisci malin pita od 26 tygodnia pomaga urodzic w terminie i ponoc ulatwia porod bo powoduje rozwarcie,ale czy nie jest to szkodliwe dla dziecka i czy przez przypadek nie wywolam przedwczesnego porodu?
wiecie moze czy ta herbatka jest bezpieczna czy mozna narozrabiac?

Wczoraj dosłownie na chwilę poszłam poleżeć i już nie wstałam obudziłam się o 2ej w nocy chyba - a tu swiatło się świeci komputer chodzi. Z racji szybkiego uśnięcia dzisiaj wstałam o 6ej:szok:dla mnie to dziwnie wczesna pora. Dziewczyny Nic mnie dzisiaj nie ugryzło:-DCholera mąż wyjechał w delegację wczoraj może to on mnie tak gryzł...a w ogóle zapomniałam jak mnie tak gryzło to mówiłam no nie no nie coś mnie gryzie a mąż mówił: wyrzuty sumienia:-)Dziewczynki zapowiada się piękny dzionek u mnie. Pranko juz wrzuciłam. Muszę się przygotować przed wyjazdem .

Darunia super z tą szkołą rodzenia. Przynajmniej sobie umilisz czas:tak:

Joanna a ta Twoja połozna to złota kobieta;-)
Miłego poranka lecę odstawić młodego do zerówki i chyba spotkamy sięna kawce co?
A ciekawe jak Kasiau u męża?Pewnie się cieszą sobą..

slyszalam ze cherbatka z lisci malin pita od 26 tygodnia pomaga urodzic w terminie i ponoc ulatwia porod bo powoduje rozwarcie,ale czy nie jest to szkodliwe dla dziecka i czy przez przypadek nie wywolam przedwczesnego porodu?
wiecie moze czy ta herbatka jest bezpieczna czy mozna narozrabiac?

Ten wpis został umieszczony wczoraj jako nowy wątek - uważam, że to zbyteczne - temat dotyczy porodu więc wątek usunęłam a post przeniosłam tutaj. To sie nazywa władza Moderatora...Hiiii:-D

Ta ich męzka ciąża Asiu to chyba na prawdę gorsza od naszej. Czasem mi się wydaje, ze oni myslą, że my przesadzamy ....ja co rusz pytam swojego: ale narzekam co? a on z grzeczności mówi nie kochanie a pewnie oczy do góry podnosi..i woła o pomstę ale niebawem będzie miał ...dziecko do noszenia w nocy itp....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry