daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Joasiu ja juz przybrałam 17 kg
a jeszcze prawie 2 miesiące!
a jeszcze prawie 2 miesiące!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jeszcze prawie 2 miesiące!Darunia a nie lepiej pisać jeszcze tylko niecałe 2 miesiące ;-)Joasiu ja juz przybrałam 17 kga jeszcze prawie 2 miesiące!
a znając życie to przenoszę 
dla mnie to dziwnie wczesna pora. Dziewczyny Nic mnie dzisiaj nie ugryzło
Cholera mąż wyjechał w delegację wczoraj może to on mnie tak gryzł...a w ogóle zapomniałam jak mnie tak gryzło to mówiłam no nie no nie coś mnie gryzie a mąż mówił: wyrzuty sumienia:-)Dziewczynki zapowiada się piękny dzionek u mnie. Pranko juz wrzuciłam. Muszę się przygotować przed wyjazdem .
slyszalam ze cherbatka z lisci malin pita od 26 tygodnia pomaga urodzic w terminie i ponoc ulatwia porod bo powoduje rozwarcie,ale czy nie jest to szkodliwe dla dziecka i czy przez przypadek nie wywolam przedwczesnego porodu?
wiecie moze czy ta herbatka jest bezpieczna czy mozna narozrabiac?

Też jestem tego ciekawa..... I to wcale nie musi byc ta która ma jako pierwsza termin..no szykujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godzinyCiekawe ktora pierwsza wyskoczy z listy i rozwiaze worek czerwcoweczek![]()