• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A moj J. schodl okolo 8kg od kad wiemy o dzidzi... mi robi jedzonko ale dla siebie mu sie jakos nie chce, mi tez by pewnie nie zrobil ale mowi ze dzidzius jest malenki i musze duzo jesc bo dzidzia teraz duzo rosnie;)))

ja do 8.05 muszę zrobić mocz i morfologię i oczywiście czekam na wynik posiewu:sorry2: 08.05 mam wizyte u ginki.
dziewczyny ja już powoli mam dość tych badań:baffled:zaczyna mnie to męczyć:sorry2:
szczególnie ciągłe badania na samolocie:sorry2:

Lorcia masz racje- najważniejsze zeby dzidzia zdrowa była!
Ja mam wizytę 26 maja- cały miesiąc przerwy nie wiem czy to nie za długo. ale jak ginka mówi ze w porzadku to chyba musi tak byc :tak:

Majka super ze Twoj mezus tak reaguje- slodkie!
Dziewczyny tzrymam kciuki za wasze wyniki!
A ja za chwilke zbieram sie do szkoly rodzenia- musze spakowac dresik i recznik- takze wybywam- a Wam zycze miłego dnia!
Ps. ide rozwiesic pranie bo fajna pogoda i przy okazji kolejne wrzuce ;-)

reklama
A u mnie pogoda sie jakos popsola... niby jest sloneczko, ale wieje taki wiatr ze az strach wyjsc na dwor... (nie chce zeby mnie owialo...)
Musze obiadek ugotowac bo zostalam sama w domu, mam pytanie jakdlugo gotuje sie ziemniaki i z kad wiadomo ze sie juz ugotowaly???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry