snoopy12
'88 podwójna mama:)
Ja mam ciety jezyk tylko ze mojego J zadne obelgi nie ruszaja!!! Ja nie wiem z kad on sie wziol, chyba Bog go na ziemie dla tekiej malpy jak ja zeslal;P
Troche z innej beczki, wczoraj mialam straszna noc, sciagalo mnie na wymioty, mialam takie dziwne uczucie jak bym miala zatwardzenie do tego brzuszek strasznie mnie bolal i twardnial.... Myslalam ze nie wytrzymam i zejde... Wzielam nospe i jeszcze przed samym snem fenoterol i jakos wszystko puszilo. Jak sie dzisiaj znowu to powturzy to nie wytrzymam i pojade chyba do szpitala bo tak bedzie najbezpieczniej...
Troche z innej beczki, wczoraj mialam straszna noc, sciagalo mnie na wymioty, mialam takie dziwne uczucie jak bym miala zatwardzenie do tego brzuszek strasznie mnie bolal i twardnial.... Myslalam ze nie wytrzymam i zejde... Wzielam nospe i jeszcze przed samym snem fenoterol i jakos wszystko puszilo. Jak sie dzisiaj znowu to powturzy to nie wytrzymam i pojade chyba do szpitala bo tak bedzie najbezpieczniej...

) uważam, że spokojne rozmowy są w stanie zdziałac więcej i przede wszystkim rozwiązuja problem...ale to juz każdy sobie radzi jak umie. Ja też jestem wybuchowa..ale staram się powstrzymywac....nie wolno ranic drugiego człowieka - ale się namoralizowałam..juz wystarczy......