• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja mam ciety jezyk tylko ze mojego J zadne obelgi nie ruszaja!!! Ja nie wiem z kad on sie wziol, chyba Bog go na ziemie dla tekiej malpy jak ja zeslal;P
Troche z innej beczki, wczoraj mialam straszna noc, sciagalo mnie na wymioty, mialam takie dziwne uczucie jak bym miala zatwardzenie do tego brzuszek strasznie mnie bolal i twardnial.... Myslalam ze nie wytrzymam i zejde... Wzielam nospe i jeszcze przed samym snem fenoterol i jakos wszystko puszilo. Jak sie dzisiaj znowu to powturzy to nie wytrzymam i pojade chyba do szpitala bo tak bedzie najbezpieczniej...

reklama
snoopy12 ja pisząc "cięty język" mialam na myśłi inteliętne niewulgarne dopiekanie w taki sposób aby szybko zakonczyć rozmowe bo rozmowca nie wie co odpowiedziec, a nie rzucanie obelg bo to troche moim zdaniem glupie jest.

A co do Twojego samopoczucia to miejmynadzieje ze to jednorazowy incydent, ae powinnaś sie sontaktować z lekarzem!

Limba ja tez sie zawsze nad zmiana koloru wlosow zastanawiam jak jestem zla i chce J wkurzyc;))) Ale pozniej jakos mi przechodzi i nie chce mi sie juz farbowac, ale przed ciaza to co pare miesiecy inny kolorek mialam;)))

Co do inteligentnego zamylania buzi tez nie ma co wogole zaczynac bo on sie uczyl ode mnie a ja od niego i mozna powiedziec ze na kazda zaczepke mamy odpowiedz;))) W naszym wieku to wyglada troszke inaczej niz u osob starszych o kilka lat;P

Joas, Ania - dzieki za slowa pocieszenia. Moje podobno nie sa narazie duze, ale sa na wysokosci kolan - od wewnatrz i z zewnatrz. Dowcipnie tez mam wszystko nabrzmiale, tylko eszcze hemoroidow nie mam. Jeszcze. Ale wiem ze podczas porodu wyjda - bo poprzednio wyszly. Naprawde zupelnie inacze przechodze te trzecia ciaze. Cud ze przy moim trybie zycia nie mam jeszcze rozwarcia i wysokiego cisnienia - z powodu ktorego mialam indukowany pierwszy porod

Co do stosunkow damsko-meskich - nie mam powodu aby wyladowywac sie na mezu - ale szczerze mowiac - nie wyobrazam sobie tego aby go fizycznie szturchac. Choc wierzcie mi - mam niezly charakterek i w piety czasem moje gadki wchodza, msciwa i pamietliwa jestem - taki typowy skorpionek :-D

Julia trzymaj sie bedzie dobrze, lekarze wiedza co robia a fenoterol jak pisala kiedys Joanna dziala cuda i napewno na nim donosisz dzidzie do terminu.;)))) Ja tez ze skurczami jechalam do szpitala a po 3 dobach mnie juz wypisali;))) Bedzie ok;)))

u mojego M ze skarbowki:-( Najgorsze,ze kontrola w Polsce,a my tu.Wszystkie potrzebne dokumenty trzeba bylo wysylac,upowaznic ksiegowa do zlozenia ich w US.No i oczywiscie wszystkiego sie czepiaja,takie tam biurokractwo,ze szok!Oboje mamy okropny stres.....

maaajka w tamtym roku mnie Skarbówka też sprawdzał...myslałam, że padnę za nędzne 300 czy 400 zł zwrotu i się bujałam z fakturami za internet i książeczką opłat funduszu remontowego. Śmiesznie bo mogliby sprawdzać tych co robią przekręty...a nie takie małe pioneczki jak My.....

Joaś wszystkiego naj naj naj. Radośći pogody ducha i szczęścia na dalsze długie lata!!!!!!!!!!!

milka ja też sorupiak jestem :-D i jak raczek uszczypliwa byc potrafie strasznie :-D nie dla mnie fizyczne zaczepianie, wole to rozegrać inteligętnie :-D a ze moj M tez rak, to nasze kłotnie są dość ciekawą wymianą zdań ale zawsze na poziomie!

snoopy12 no aż tak dużo starsza od ciebie nie jestem ;-)

reklama
O cholera - Myszka i Snoopy - dziewczyny macie parę nie powiem. Ja na swojego m nigdy bym ręki nie podniosła...broń mnie Boże...w ogóle nie uznaję takiego sposobu rozwiązywania konfliktów i problemów. Mamy w domu zasadę nie krzyczymy( a co dopiero bijemy:szok:) uważam, że spokojne rozmowy są w stanie zdziałac więcej i przede wszystkim rozwiązuja problem...ale to juz każdy sobie radzi jak umie. Ja też jestem wybuchowa..ale staram się powstrzymywac....nie wolno ranic drugiego człowieka - ale się namoralizowałam..juz wystarczy......

Ja tez mam problemy z zylaczkami. Po poprzedniej ciąży zylaki odbytu..na szczęscie zaleczone( i do teraz mi jeszcze nie wyszły ale jem z 6 jabłek dziennie ze względu na zatwardzające żelazo) na nogach mam spekane naczynka ale to zapewne początek czegoś gorszeko....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry