• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzieki za rady moje kochane.Napewno macie racje.Maz nacieszy sie bratem,potem wszystko wróci do normy.
Juz sama nie wiem,w ciągu dnia dzwoni z pracy ,pyta sie jak sie czuje,żartuje ze mną-a jak wejdzie do domu to inny człowiek.Chyba napisze mu list-bo innej mozliwosci nie widze.:-(
A teraz jade załatwic robote szwagrowi.Mam nadzieje,że sie uda.

Ja tez w poniedziałek-rozpoczełam 36 tydzien-no jeszcze dwa tygodnie i bede zupełnie spokojna o dzidziusia.:tak:
Na pochybel wrednym mężom-ide kupic farbe do włosów-a co??I nawet sie nie bede radzic,kupie taki kolor zeby mnie było widac z kilometra.:-D

reklama
Ula to nie premedytacja, to hormony:sorry2:zresztą moje Kochanie mówi zawsze, że jak mi ma ulżyć to proszę bardzo, on na masaż sie pisze:sorry2:dowciapniś, to ja się wysilam, coby chociaż poczuł, a on że przyjemny masażyk:sorry2::sorry2:

Snoopy, nie martw się, da radę :sorry2: zresztą, musi nawyknąć - jak sie dzidzi urodzi, to kogo najlepiej okładać ?? pewnie, ze tatusia :P (mam przykład na bratanku - skończyło toto 2 miechy i bije łapkami w każdego, kto buzię wystarczająca zbliży:) kochane dziecko:-p)

Agusia, te roczniki już tak mają :sorry2:pokaż swojemu M,masz rację, ulży mu :sorry2::sorry2:

Myszka1125,zielony juz miałam:tak:,od 10 lat mam wszelkie odcienie rózowego,czerwonego,pasemka w kolorach tęczy.Więc chyba kupie czarną:crazy:moze w koncu mnie zauważy.

UrszulaL-jak bedziesz miała jakis sprawdzony sposób to odrazu napisz-moze u mnie tez podziała.:wściekła/y::wściekła/y:

Na szczęscie mam kochane dzieciaki no i forum.To w kupie odrazu cieplej;-)

Kurczę Limba, to może się zamienimy?? Ja od urodzenia mam czarne piórka, jak smoła i ni w ząb jakoś farba ich nie chwyta:zawstydzona/y: a czerwoniutkie pasemka... mrauuu na to to ja sie obiema łapkami piszę :-):-)

limba nawstawialam mu wczoraj przeokrutnie! :wściekła/y: nie odzywam sie wogóle, moja cierpliwość sie skonczyla. Najgorsze ze nie mam juz do niego sił ani pomyslu na niego!:angry:

Joas-GRATULACJE Z OKAZJI 7-MEJ ROCZNICY SLUBU!!!

agacinka-u Ciebie kontrola z ZUSu,a u mojego M ze skarbowki:-( Najgorsze,ze kontrola w Polsce,a my tu.Wszystkie potrzebne dokumenty trzeba bylo wysylac,upowaznic ksiegowa do zlozenia ich w US.No i oczywiscie wszystkiego sie czepiaja,takie tam biurokractwo,ze szok!Oboje mamy okropny stres.....

hormony hormonami, ale moim zdaniem jak chcesz komus naprawde dopiec wystarczy cięty język i troche inteligęcji a to czasem potrafi zaboleć bardziej niz bicie, a ile satyfskacji daje :-D a tak ty go okladasz a on sie smieje wkurzajac ci jeszcze bardziej! Ja praktykuje kąsliwy język i zawsze skutkuje! :-D i mieśnie mi nie potrzebne i wysilac sie nie muysze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry