• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julia trzymam kciuki.
U mnie tez podobnie bylo i jest dalej. Skurcze mam i nie tak malo ale naszescie nie robia zadnej szkody.
Wiec wypuscili mnie do domku.

Pewnie podobnie bedzie z Toba.

reklama
Snoopy, Myszka matko kochana to troche przerażajace jak dla mnie! :baffled: Moj M to też duży facet i raczej nawet by nie poczul jakbym go uderzyla, ale w zycu by mi nie przyszło do glowy zeby z premedytacja podnieśc na niego ręke! Bez urazy ale chyba nikt nie zasluguje zeby go bić.

Moje maleństwo wariuje ok 21-22 poźniej spokojnie przesypiamy cala noc :-D i nad ranem ok 8 niunia sie budzi razem z mamuśka. Wiec noce raczej spokojne :-D za to w dzień nadrabia za cala noc :-D i ciąge mi wstaje z brzucholka jakies kolanko albo stópka albo mala dupcia :sorry2:

Mi mała dupcia :-D:-D:-D też wystaje, ale częściej przekręca się z jednej strony na drugą udawadniając, że brzuch jeszcze trochę może się rozciągnąć :baffled:

Julcia trzymaj sie kochana, odpoczywaj, lekarze napewno zrobią wszytsk co w ich mocy. Teraz potrzebujesz spokoju , wiem ze latwo powiedziec ale jesteś inteligętna kobitka wiec napewno zdajesz sobie sprawe ze nerwy i stres nie pomagają.

Iwoszku kochana trzymaj sie kobieto jeszcze troche! Nie opuszczaj naszego nierozpakowanego grona za wcześnie :-D

milka, gratulacje udanej wizytki, a plantacja grzybkow to i mi sie często w ciązy przytrafia, moja ginka powiedziala ze to normalne przy takich zmianach flory bakteryjnej jaka tam zachodzi.

reklama
witam wszystkie czerwcowki :-) juz kiedys udalo mi sie cos na waszym forum napisac a potem dlugo dlugo nic ale staram sie czytac wszystko ;-)
mam pytanie...czy ktoras z Was rodzila w wodzie? myslicie ze warto?
jak narazie nie ma u mnie zadnych przeciwskazan do takiego porodu wiec najwyzszy czas sie zdecydowac :baffled:
pozdrawiam serdecznie :-)

Mam termin na 1 czerwca wiec zaczynam wpadac w lekka schize. Co do porodu w wodzie to warto; mam porownanie, pierwszy porod na sucho, drugi w wodzie (pomimo oksytocyny skurcze byly lagodzone) Teraz tez zamierzam rodzic w wodzie. Musisz sie tylko zorientowac jakie sa warunki do spelnienia, bo u nas (Nowy Sacz) musisz miec aktualny wynik badania wymazu z pochwy, brak przeciwskazan od ginki i caly pecherz plodowy (gdy wody odplyna przed przyjazdem do szpitala mozesz korzystac z prysznica[tez pomaga] ale parcie jest na fotelu. Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry