Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj M to też duży facet i raczej nawet by nie poczul jakbym go uderzyla, ale w zycu by mi nie przyszło do glowy zeby z premedytacja podnieśc na niego ręke! Bez urazy ale chyba nikt nie zasluguje zeby go bić.A mi dziś 36 tydzień "stuknął".:-)
gartulacje!
witam wszystkie czerwcowki :-) juz kiedys udalo mi sie cos na waszym forum napisac a potem dlugo dlugo nic ale staram sie czytac wszystko ;-)
mam pytanie...czy ktoras z Was rodzila w wodzie? myslicie ze warto?
jak narazie nie ma u mnie zadnych przeciwskazan do takiego porodu wiec najwyzszy czas sie zdecydowac![]()
pozdrawiam serdecznie :-)
Mam termin na 1 czerwca wiec zaczynam wpadac w lekka schize. Co do porodu w wodzie to warto; mam porownanie, pierwszy porod na sucho, drugi w wodzie (pomimo oksytocyny skurcze byly lagodzone) Teraz tez zamierzam rodzic w wodzie. Musisz sie tylko zorientowac jakie sa warunki do spelnienia, bo u nas (Nowy Sacz) musisz miec aktualny wynik badania wymazu z pochwy, brak przeciwskazan od ginki i caly pecherz plodowy (gdy wody odplyna przed przyjazdem do szpitala mozesz korzystac z prysznica[tez pomaga] ale parcie jest na fotelu. Pozdrawiam
![]()