• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Agacina ja też jestem w szoku, że dajesz radę jeszcze turlać się do pracy ;-):tak:
Ja dzisiaj przeszłam spaccerkiem na koniec naszej działki i poszłam bez zerwać tuż obok domu, a czułam się prawie jak po maratonie :szok:

Mi się niec nie śni :-( na początku ciąży miałam tylko sny... porodowe :szok: chyba śniłam wszystkie możliwe sytuacje podczas porodu :-D

Aniknulka uważaj na siebie jak będziesz w W-wie, przeczytałam co napisałaś na wątku s.cz m, więc naprawdę spokojnie i pomału,:tak:
za niedługo skończą sie nasze dolegliwości;-)

Julia trzymam kciuki, żeby wszytsko było dobrze :tak: Lekarz wie co robi, w szpitalu będą mogli lepiej kontrolować te skurcze i w porę zadziałać :tak:

Ja też czuję ostatnio napinanie, ale wydaje mi się, że to małe tak się rozpycha :sorry2: za tydzień mam wizytę, to się wyjaśni :sorry2:

Iwosz, czyżbyś była kolejną do rozdwojenia :sorry2:

Trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe dzieciaczki, żeby wybrały odpowiedni moment do wyjścia :-):-):-)

Ja jeszcze się turlam do pracy, ale w przyszłym tygodniu idę do ginki i zamierzam już poprosić o zwolnienie. :-) Na razie nieźle wyszło, bo od początku ciaży ani jednego dnia nie byłam na zwolnieniu. Aż się sama sobie dziwię.

reklama
Limba spokojnie :tak: za kilka dni wróci do normy chce się pochwalić co i jak, pokazać bratu a później to wróci do porządku dziennego, faceci jak dzieci kupią samochód to najpierw ganiają, sprzątają, chwalą się przed kumplami mija tydzień dwa i już nie chce im się tak przy nim skakać;-) zobaczysz będzie ok, a jak zaprosi jeszcze kogoś lub kumpli to Ty się zamknij w pokoju, włącz jakąś muzyczkę, a on niech sobie przy nich skacze:-)

Co do torby szpitalnej to ja jeszcze nie spakowana, we środę poprasuję i może powoli zacznę się pakować bo kto wie idą upały więc wolę byc przygotowana.

Nie mam jeszcze laktatora, butelki, podgrzewacza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry