• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wilmek nie wiem jak inne mamy ale ja zamierzam rodzić na Karowej a tam nie ma wodnych porodów:tak:z reszta nie we wszystkich Warszawskich szpitalach jest taka możwość

Ja powiem Wam szczerze ze jak sobie powiem ze juz luzuje - to od razu sie robie niedolezna..ciezka..leniwa
jak biegam, zalatwiam i cos robie - czuje sie sprawna i duchem jakas mlodsza
jednym slowem - nic nierobienie mnie wykancza i doluje
i musze cos robic:tak:

choc do pracy nie chodze
w pracy bylam ostatni raz...prawie 3,5 roku temu:zawstydzona/y:
poza tymi krotkimi chwilami gdy ide zaniesc L-4

Aniknulka :-) no ja niestety albo stety mieszkam w UK i akurat w moim szpitalu jest jeden pokoj z basenem...w szkole rodzenie polozna mowila ze moze sie zdarzyc ze jak zacznie sie moj porod to akurat ten pokoj bedzie zajety ale prawdopodobienstwo nie jest duze bo nie ma za duzo chetnych...troche sie tylko obawiam bo w wodzie nie moge wziac prawie zadnego znieczulenia i nie wiem czy dam rade bez :-(

moja mała też bryka od rana do wieczora i w nocy też! o 5 rano pobudka, bo juz tak strasznie kopie ;) Mój M czasem ze smiechu nie umie sie powstrzymać jak nóżki wyciąga z brzucha i potem tak sterczy taki pagórek:P ale własnie to sprawia, że ją coraz mocniej kocham:) No i jestem spokojna, bo wiem, ze z małą ok:) tylko kiedy ona śpi... :P

dzień doberek;-) u mnie dzisiaj zapowiada sie piekna pogoda:tak:
Właśnie wyszykowałam małą do żłobka, tatusia do pracy i zasiadłam na bb zobaczyć jak zaczełyście dzień, :tak::tak:
Mamot dla Ciebie jestam pełna podziwu, że ani jednego dnia na zwolnieniu:szok::szok:
Milka jesteś kobieta pełną energii:-);-), podziwiam Cię szczególnie z ta budową:tak:

Ania podeślij troche słoneczka bo u mnie od rana wiosenna ulewa :tak: ale jest tak cudownie zielono ahh....:-)
ja wróciłam już z badań i ze skarbówki i zaraz siadam do śniadanka :-)
Milkaa zarobisz się kobieto :-D, nicnierobienie czasem też jest potrzebne ;-)

reklama
Ja mam za to inny problem - wyszly mi na nodze zylaki:szok: Ta ciaza jest po prostu porabana: najpierw rzyganie 3 miesiace i mocne spadki wagi, niedobrze non stop, potem zgaga a teraz zylaki:angry: Dwie ciaze przeszlam bez tych atrakcji a teraz :baffled:
Jestem zalamana bo nigdy nie mialam probleow z zylami
Kochana, wiem cos o tym - 3 ciaze bez problemow a zylakiw tej wyskoczyly wielkie jak nie wiem co.. do tego bolesne. Bylam u gina, u naczyniowego chirurga tez. Biore detralex - dwa raz dziennie i mam zamowic na miare podkolanowki bo sa najskuteczjsze. A i tak pewnie czeka mnie big - ostrzykiwanie, ale to juz po zakonczeniu laktacji.... Chirurg powiedzial ze widzial gorsze zylaki ale potrafil juz powiedziec, ze niestety same sie nie wchlona - sa za duze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry