• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia - to normalne - przygotowuje sie organizm: rozciaga sie miednica i kosci - do porodu
Mnie boli cale spojenie lonowe, miesnie ud...juz sie przyzwyczailam. Jednak na wizycie u lekarza warto poprosic aby sprawdzil spojenie - bo jesli naprawde nocno sie rozchodzi - nauralny porod nie powinien byc mozliwy. Moj lekarz bada to recznie - spojenie nie powinno sie rozejsc na wiecej niz palec, tzn chyba nie powinno byc wielosci palca...Jak jest duze - moze skierowac na usg tych kosci

Ja mam za to inny problem - wyszly mi na nodze zylaki:szok: Ta ciaza jest po prostu porabana: najpierw rzyganie 3 miesiace i mocne spadki wagi, niedobrze non stop, potem zgaga a teraz zylaki:angry: Dwie ciaze przeszlam bez tych atrakcji a teraz :baffled:
Jestem zalamana bo nigdy nie mialam probleow z zylami

reklama
Dzięki milkaaa, bardzo mnie uspokoiłaś, zwłaszcza, że zielona jestem w tym temacie, ale za ponad dwa tyg. mam wizytę, to poproszę, żeby lekarz się temu przyjrzał. Żylaki to niefajna sprawa, ale podobno po ciąży znikają, jeśli używa się maści i rajstopek uciskowych. Mnie za to rozstępy męczą - już cały brzuch wokół pępka w promieniu 20 cm mam popękany - no ale cóż muszę się z tym godzić...zazdroszczę Wam tych gładkich brzuszków. O zgadze nawet nie wspominam, praktycznie męczy mnie 24h na dobę, ale jeszcze tylko +/- 50 dni :tak:

Ja też już zaprowadziłam rano małą do przedszkola, zrobiłam zakupki a teraz jadę ze szwagrem po deski i pierdoły do szafki , u mnie słonko świeci i ładny dzionek tak więc żyć się chce . Ja nie mam niestety balkonu i pranie suszy mi się już 3 dzień :szok: Nienawidzę suszarki z ciuchami w pokoju , co do sprzątania to na razie sobie daruję bo i tak mi tu szwagier poprzestawia i nakurzy . Co chwila chodzę do łazienki od wczoraj wieczora :szok: jakie to irytujące. W nocy z kolei wstałam tylko raz .

Witam i ja :tak:
Magdziara - tony piasku - uwielbiam - zwlaszcza jak mam posprzatane i nagle Agata przyprowadza polowe piaskownicy bo im sie wszystkim chce pic:baffled: i wysypuja mi sie w kuchni...a ja z miotla

Snoopy - tak jak pisza dziewczyny - dotrzecie sie - tylko do tego trzeba jednak zamieszkac razem i dac sobie szanse sie dotrzec. I rodzice - rowniez powinni sie do Was nei wtracac - abyscie te szanse mieli. Wszystko sie ulozy - tatusiowie tez maja instynkt macierzynski i jak sie rodzi dziecko - robia sie czasem wspanialymi i odpowiedzialnymi ojcami. Zycze powodzenia

Jejku - ja mam naprawde wspanialego i odpowiedzialnego meza, na nikogo nie moge tak liczyc jak na niego - nawet jak zyli jeszcze moi rodzice - nie byli mi takim oparciem jak on - po prostu prawdziwy przyjaciel. Tydzien temu minelo nam 11 lat od slubu:tak:

A teraz ide tez po jakas kawe:tak:

flexy - po odejsciu czopu?? Czy moze wod plodowych?? Jak odejda wody - to nie powinno sie - zostal naruszony wtedy tan balonik w torym dzidzia mieszka i moze dosc do zakazen...ale czop :szok: - przeciez to tylko ujscie szyjki...dzidzia w worku owodniowym wciaz zamknieta i bezpieczna;-)
Ja tez juz tesknie za normalnymi pozycjami - brzuch wielki - wiadomo. Ale ak kilka dni posuchy mamy to sni mi sie po nocach seks:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry