• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj ja to podchodzę do tych naszych pierwszych bliźniaków z sentymentem bo sama jestem z bliźniaków . Ja ważyłam 2700 a moja siostra 2300 :-)

reklama
a mnie dzisiaj obudził ogromny skurcz łydki - masowanie nie pomaga więc zaczęłam w nią walić pięścią i jakoś przeszło... tak czy inaczej teraz mam mega zakwas.

Jula;
ja po odstawieniu fenoterolu próbowałam z no - spą o ile się nie mylę 3Xdziennie po dwie tablety - niestety nic mi to nie pomagało i musiałam przejść na ten partusisten.
Za tydzień wizytka i ginek będzie kazał mi go odstawić - więc mogę już się pakować na porodówkę ponieważ wiem jak to było po po odstawieniu fenka... Myślę jednak, że nie można brać tych leków w nieskończoność ponieważ mogą być problemy ze skurczami porodowymi.

Milkaaa;
współczuję żylaków :-( ja mam ,,jedynie'' pająki na nogach a szczególnie wokół kostek -ale taka moja uroda..

Aniknulka;
trzymaj się dzielnie. Ja po tym jak zrobię sik to czuję takie napięcie - położna powiedziała jednak,że to normalne...

ewcia - mi najgorzej wstac po nocy. Albo po calym dniu jak sie poloze i musze znow wstac...Albo wieczorem jak juz leze w lozu i chce sie przekrecic na druga strone...i czuje to spojenie - spory bol...ale pamietam ze w poprzedniej ciazy tez bolalo i lekarz powiedzial ze nie jest poza norma i ma tak byc. Lepiej niech teraz poboli i sie przygotuje niz potem podczas porodu ma dopiero zamiar - licze ze przygotowane kosci laskawiej reaguja na przeciskajacego sie bobaska:tak: I Ty tez zyj z ta swiadomoscia :-D

dzis mam wieczorna wizyte
nie wiem czy z pomiarami i wazeniem - czy tylko z podgladowym usg
maz odebral wlasnie wyniki - nie jest zle - hemoglobinka podskoczyla - mimo ze przerwalam sama kuracje zelazem - bo mi rozwalalo zoladek
Mam natomiast duzo leukocytow:-( we krwi i w moczu - cokolwiek to znaczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry